Experiențe împreună.
You are here:

FC Botoşani e în play-off! Jucătorii n-au uitat: „Aşteptăm prima!”

FC Botoşani e în play-off! Jucătorii n-au uitat: „Aşteptăm prima!”

Liga 1

Comentarii

Jucătorul lui FC Botoşani, Andrei Chindriş, a oferit prima reacţie, după ce echipa sa a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Andrei Chindriş, după ce FC Botoşani s-a calificat în play-off

FC Botoşani a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXX-a a Ligii I şi s-a calificat în play-off, încheind sezonul regulat pe locul 6.

„A fost un sezon lung, o luptă grea, cu multe echipe implicate. Ne bucurăm că am repetat performanţa de anul trecut. Toţi ne-am bucurat, e normal. Au reuşit ceva important pentru Botoşani. Fără şampanie în vestiar, ce urmează nu ştiu. În play-off va fi destul de greu, noi vom încerca să câştigăm totul. Obiectivul e să luăm cât mai multe puncte. Prima este promisă, aşteptăm să vină”, a declarat Chindriş.

 Echipele calificate în play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020-2021

    FCSB 64 p
    CFR Cluj 63p
    Craiova 57p
    Sepsi 44p
    Clinceni 44p
    Botoşani 42p

Ce a spus Marius Croitoru după meci

Antrenorul Marius Croitoru a fost foarte bucuros de performanţa bifată alături de clubul său.

 „Sper să repetăm şi la anul. Am pierdut jucători importanţi pentru noi. Ţin să le mulţumesc tuturor, e meritată munca, e muncă de un an de zile. Îi felicit şi le mulţumesc. E meritul jucătorilor, eu nu am niciun procent, nu am nici 1%, eu doar câteva idei, pe care ei le pu în practică. Eu îi stresez, ţip la ei, zilnic, nu suportă, iar rezultatele sunt ale lor. Când echipa nu câştigă, e un vinovat, antrenorul. Când câştigă, e datorită lor. Rămâne ca noi şi Clinceni să ne batem pe un loc cât mai bun. Play-out-ul va fi dificil, nou pentru formatul Ligii 1 şi poţi risca să pierzi trei meciuri şi să fii la retrogradare.

Primul an a fost din întâmplare, al doilea cu noroc... vom vedea al treilea cum va fi. Scopul nostru principal era acela de a merge în playoff, de a repeta prestaţia de anul trecut",
a declarat Marius Croitoru. 

viewscnt
Articole similare