Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani - FC Hermannstadt 1-0. Echipa lui Croitoru, la doar un punct de play-off. Al Mawas, al doilea gol în această săptămână

FC Botoşani - FC Hermannstadt 1-0. Echipa lui Croitoru, la doar un punct de play-off.  Al Mawas, al doilea gol în această săptămână

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să se impună la limită în faţa lui FC Hermannstadt şi s-a apropiat la doar un punct de locurile de play-off. Unicul gol al meciului a fost marcat de Al Mawas, în minutul 18.

Jucătorii lui Marius Croitoru au reuşit să câştige meciul cu Hermannstadt, penultima clasată, care a fost mai dificil decât se aşteptau. În urma acestui rezultat, FC Botoşani se apropie la doar un punct de primul loc de play-off, ocupat acum de Chindia, care are însă un meci mai puţin disputat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de sirianul Al Mawas, cel care a înscris şi în etapa trecută, când FC Botoşani a pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Academica Clinceni.


Echipele de start:

FC BOTOŞANI: Hankic - Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Ongenda - Fili, Al Mawas, Roman
Rezerve: Pap, Camara, Plămadă, Holzmann, Tarsa, Tîrcoveanu, Florescu, Ashikovski, Toutouh

HERMANNSTADT: Figueiredo - Măţel, Matricardi, Diarrassouba, Opruţ - Buzan, Dâlbea, Addae - Petrescu, Karanovic, Lastras
Rezerve: Pop, Pires, Vodă, Issah, Alhassan, Joalisson, Aralica, Bagaric


Min. 86 Ocazie importantă pentru Hermannstadt.


Min. 66 FC Botoşani a cerut penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.


Min. 23 Ocazie Roman.


Min. 18 GOL BOTOŞANI! Al Mawas a deschis scorul.


Min. 4 Prima ocazie a meciului aparţine sibienilor.


Învinsă de Academica Cliceni etapa trecută, FC Botoşani vrea toate cele trei puncte în confruntarea cu FC Hermannstadt, meci programat duminică, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 12:00.

  • FC Botoşani - FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, Telekom Sport 1

Oaspeţii nu au nicio victorie în ultimele cinci partide disputate în Liga 1 şi ocupă locul 15 în clasament. Sibienii au fost preluaţi de Liviu Ciobotariu de la spaniolul Ruben Albes, iar pentru tehnicianul de 49 de ani va fi un meci special duminică. El a pregătit FC Botoşani în stagiunea 2018-2019 înainte să plece în Liban.

În cele două meciuri disputate la Botoşani între cele două formaţii, localnicii s-au impus de fiecare dată, la limită, 1-0 şi 2-1. FC Hermannstadt are o singură victorie în confruntările directe, cea obţinută în septembrie cu Ruben Albes pe banca tehnică (2-1).

  • FC Botoşani - FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, Telekom Sport 1

În Liga 1, FC Hermannstadt nu a mai câştigat din 13 decembrie, atunci când se impunea cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei FC Voluntari. Au urmat trei remize şi patru înfrângeri, meciuri care au dus Hermannstadt în situaţia de acum. Botoşaniul a învins la ultimul meci jucat ”acasă” Dinamo, scor 4-0. A fost însă doar a doua victorie a formaţiei lui Marius Croitoru în acest sezon de Liga 1, pe propriul stadion.

  • FC Botoşani - FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, Telekom Sport 1

Dacă va reuşi sau nu să o obţină şi pe cea de-a treia, vom afla duminică, începând cu ora 12:00, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botoşanifc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare