Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani - FC Voluntari, LIVE pe Telekom Sport 3, vineri, de la 18:00. Reacţia lui Ciobi înainte de meci

FC Botoşani - FC Voluntari, LIVE pe Telekom Sport 3, vineri, de la 18:00. Reacţia lui Ciobi înainte de meci

Superliga

Comentarii

FC Botoşani - FC Voluntari, în direct pe Telekom Sport 3, vineri, de la ora 18:00, este meciul care va deschide etapa a 9-a a play out-ului. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu ocupă poziţia a 3-a în clasament, cu 26 de puncte. Ilfovenii sunt pe 5, cu trei puncte mai puţin.

,,Va fi un joc cu miză în lupta de menţinere în prima ligă. Cele trei puncte ne pot aduce linişte. Am mare încredere în jucătorii mei, după ce în ultimele trei meciuri am marcat şase goluri.,, a declarat Liviu Ciobotariu în conferinţa de presă de dinaintea partidei. 

  • FC Botoşani - FC Voluntari, vineri, 10 mai, ora 18:00 - Telekom Sport 3 

Obiectivul moldovenilor este ca în ultimele etape să nu mai aibă nicio grijă în privinţa retrogradării. FC Botoşani are un avans de cinci puncte faţă de Dunărea Călăraşi, care ocupă locul de baraj. 

,,Totul este posibil în fotbal, mai sunt cinci jocuri. Nu îmi este teamă, pentru că ştiu ce am în vestiar, am jucători de calitate, băieţi cu caracter, însă orice se poate întâmpla. Îmi doresc să iau şapte puncte în următoarele trei meciuri.  Nouă ar fi ideal, am fi 100% fără griji, dar şi cu şapte puncte ne îndepărtăm de zona fierbinte. , şi-a făcut calculele Liviu Ciobotariu.

De partea cealaltă, FC Voluntari este într-o criză de rezultate. Are 3 egaluri şi 2 înfrângeri în ultimele 5 etape din play out. Echipa antrenată de Bergodi are un avans de două puncte faţă de Dunărea Călăraşi. 

Afla mai multe despre: botosanivoluntaritelekom sportplay out 

viewscnt
Articole similare