Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Florinel Coman a lovit din nou! Echipa lui Vintilă a terminat meciul cu un jucător eliminat

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Florinel Coman a lovit din nou! Echipa lui Vintilă a terminat meciul cu un jucător eliminat

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat, 2-0, meciul cu FC Botoşani, transmis în direct la Telekom Sport 1, meci din runda cu numărul 16 din Liga 1.

FCSB s-a apropiat la un punct de podium, după a patra victorie consecutivă. La Botoşani, roş-albaştrii au tremurat în startul meciului. Ongenda putea deschide scorul, dar bara l-a salvat pe Bălgrădean. După numai trei minute, Coman a dat lovitura pentru FCSB dintr-o poziţie aproape imposibilă.

Roş-albaştrii puteau intra chiar în avantaj de două goluri la cabine, dar bara s-a opus la şutul lui Nedelcu. Speranţele moldovenilor au renăscut când Planici a fost eliminat, cu o jumătate de oră înainte de final. Golul a venit însă tot la poarta lui Pap. Gnohere a marcat şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru FCSB.


VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2
Au marcat: Coman 30', Gnohere 74'

  • FC Botoşani: Pap - Ţigănaşu, Chindriş, Miron, Haruţ - J. Rodriguez, Papa - Keyta, Ongenda, Ashkovski (Andronic '84) - Chalkiadakis (Moussa '58)
    Rezerve: Brînză, Kolesovs, Patache, Cascini, Ofosu
    Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Panţîru - O. Popescu. D. Nedelcu (Moruţan '62) - Man, F. Tănase, F. Coman (Soiledis '73) - Hora (Gnohere '46)
    Rezerve: A. Vlad - Manea, Vînă, Chorbadzhiyski
    Antrenor: Bogdan Vintilă

Min. 74: GOOOL FCSB! Gnohere a scăpat singur spre poarta adversă, a driblat portarul şi a înscris în poarta goală. 

Min. 70: Ocazie Botoşani! Panţîru are o intervenţie providenţială în faţa porţii. 

Min. 63: Eliminare FCSB! Planic primeşte al doilea cartonaş galben în urma unui fault. Sârbul susţine că a lovit mingea. 

Min: 55: Ocazie Botoşani! Keyta a trecut de doi adversari, dar nu l-a păcălit şi pe Bălgrădean. 

Min. 51: Ocazie Botoşani! Chindriş, jucătorul dorit de Gigi Becali, a trimis cu capul pe lângă poartă. 

Min 36: Ocazie FCSB! Nedelcu şutează puternic în bară din marginea careului.

Min. 30: GOOOOL FCSB! Florinel Coman a executat excelent o lovitură liberă şi a deschis scorul la Botoşani. 

Min. 27: Ocazie Botoşani! Ongenda a trimis o lovitură liberă, puternic, în bara transversală. 

Min. 24: Ocazie FCSB! Florinel Coman a trecut ca prin brânză prin apărarea celor de la Botoşani, dar s-a încurcat la finalizare. 

Min. 11: Chalkiadakis a scăpat singur spre poarta lui Bălgrădean, însă arbitrul a semnalizat o poziţie de offside. 

A început meciul. 


Meciurile directe dintre FC Botoşani şi FCSB au fost întotdeauna extrem de spectaculoase. Până acum, au fost înregistrate scoruri uriaşe precum 4-0, 5-3, 3-1 sau 2-2, toate victoriilefiind trecute în contul roş-albaştrilor. De altfel, până la meciul din turul acestui sezon din Liga I, FC Botoşani nu reuşise vreodată să o bată pe FCSB.

Însă, în urmă cu trei luni, moldovenii au profitat de perioada încărcată pe care vicecampioana a avut-o, cu meciuri în Liga I şi în preliminariile Europa League, şi s-au impus cu 2-0 la Piteşti, graţie golurilor marcate de Andronic şi de Ongenda.

FC Botoşani - FCSB LIVE VIDEO, sâmbătă, 20:30

Gazdele au trecut peste perioada slabă de rezultate, iar, în etapa trecută din Liga I, au reşit să câştige un meci extrem de important pe terenul ultimei clasate, FC Voluntari. Deşi ilfovenii au condus la pauză cu 1-0, FC Botoşani a avut puterea de a întoarce rezultatul, astfel că, pentru o scurtă perioadă de timp, a urcat pe loc de play-off în clasament. În acest moment, echipa pregătită de Marius Croitoru este la un singur punct în spatele ocupantei locului 6, Gaz Metan Mediaş.

FC Botoşani - FCSB LIVE VIDEO, sâmbătă, 20:30

De partea cealaltă, FCSB are o serie excelentă de rezultate. În acest moment, roş-albaştrii au zece meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, iar ultimul eşec înregistrat de fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă a avut loc în urmă cu două luni şi jumătate, când vicecampioana României a fost învinsă de Vitoria Guimaraes şi, totodată, eliminată din play-off-ul Europa League. Lucrurile s-au schimbat rapid, iar acum FCSB vine după patru victorii consecutive, cu Chindia, Hermannstadt şi Sepsi, în Liga I, şi cu Universitatea Cluj, în Cupa României.

Afla mai multe despre: fcsbbotosanisteaua 

viewscnt
Articole similare