Experiențe împreună.
You are here:

FC Botoşani i-a prezentat pe fotbaliştii transferaţi. Marius Croitoru: "Am fost nevoiţi să aducem pentru că am pierdut 14 fotbalişti numai în această vară"

FC Botoşani i-a prezentat pe fotbaliştii transferaţi. Marius Croitoru: "Am fost nevoiţi să aducem pentru că am pierdut 14 fotbalişti numai în această vară"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul Marius Croitoru a anunţat, miercuri, că la FC Botoşani vor mai veni încă doi români şi doi străini pentru a completa lotul, el subliniind că formaţia sa este nevoită să se ridice la nivelul rezultatelor avute până acum.

Marius Croitoru: "Suntem nevoiţi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi rezultatelor pe care le-am avut până acum"

"Am fost nevoiţi să aducem pentru am pierdut 14 fotbalişti numai în această vară şi este foarte mult pentru o echipă de Liga 1 care a obişnuit lumea fotbalistică din România cu o clasare bună spre foarte bună în aceşti ultimi 2 ani. Suntem nevoiţi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi rezultatelor pe care le-am avut până acum. Vor mai veni încă doi români şi doi străini pentru a completa lotul, chiar dacă suntem puţini descoperiţi în acest moment”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoşani.

Lotului pregătit de Marius Croitoru i s-au alăturat în această vară Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duţu (Popeşti Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) şi Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

FC Botoşani joacă, joi, pe teren propriu, de la ora 20.30, cu FCSB, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

viewscnt
Articole similare