Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani îşi vinde una dintre vedetele din atac! EXCLUSIV Unde poate ajunge şi pe ce sumă se transferă în străinătate

FC Botoşani îşi vinde una dintre vedetele din atac! EXCLUSIV Unde poate ajunge şi pe ce sumă se transferă în străinătate

Superliga

Comentarii

FC Botoşani trimite încă un fotbalist în străinăte. Atacantul clubului din moldova, Reagy Ofosu (29 de ani), se transferă "într-o primă ligă din primele şase campionate ale Europei", în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Reagy Ofosu se transferă de la FC Botoşani

Valeriu Iftime face încă o afacere la FC Botoşani cu unul dintre fotbaliştii străini aduşi. Cu jucători atractivi în echipă precum Andrei Chindriş, Marko Dugandzic sau Stefan Aşkovski, FC Botoşani îl va ceda pentru 250.000 de euro pe Ofosu. 

Germanul venit în urmă cu un an liber de contract se pare că va fi lăsat să plece de la FC Botoşani. Chiar antrenorul Marius Croitoru a confirmat transferul atacantului său şi a recunoscut că e bucuros pentru jucătorul ofensiv: 

"În momentul acesta informaţiile sunt corecte. În străinătate, da. Sunt bucuros şi mândru, pentru că am putut să ajut un om, într-o perioadă în care cariera sa nu era în cel mai bun moment. Ne-am ajutat reciproc. Ajutorul a venit şi din partea lui. A dat totul pentru echipă şi a fost răsplătit. E într-o primă ligă din primele şase campionate ale Europei. E o afecere foarte bună şi pentru Botoşani. Ofosu încă nu s-a transferat, dar e în jur la 250.000 de euro e suma de transfer", a declarat Marius Croitoru în cadrul emisiunii "Sport Report".  

Ofosu a marcat de şapte ori în 41 de meciuri la FC Botoşani, iar de-a lungul carierei sale a mai jucat la: grupele under ale lui Hamburg, Ingolstadt, Chemnitzer, Grodig, NEC, Istra, Spartak Trnava şi Haladas. 

 

Afla mai multe despre: reagy ofosufc botosanitransfer ofosu 

viewscnt
Articole similare