Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani, prima reacţie după ce noul atacant a fost prins cu substanţe ilegale: ”Îi putem desface contractul”

FC Botoşani, prima reacţie după ce noul atacant a fost prins cu substanţe ilegale: ”Îi putem desface contractul”

FC Botoșani

Comentarii

În cursul zilei de joi, a fost dezvăluit că noul atacant al lui FC Botoşani, Maecky Ngombo, a fost prins cu substanţe ilegale la plecarea în cantonamentul din Austria.

la plecarea în cantonamentul din Austria, belgianul Maecky Ngombo a fost depistat cu un grinder în bagajul de mână. Acesta este un dispozitiv care se foloseşte, în teorie, pentru mărunţirea tutunului, însă este mult mai comun pentru măcinatul canabisului. Poliţia declara că în grinder s-au găsit rămăşiţele unei plante verzi, iar noul atacant al moldovenilor a intrat în probleme.

FC Botoşani, prima reacţie după ce noul atacant a fost prins cu substanţe ilegale

Dacă se confirmă că substanţa era una ilegală, Ngombo ar putea avea reale probleme nu doar cu clubul, ci şi cu legea. Atacantul ar putea fi dat afară de Botoşani, spune chiar preşedintele formaţiei, Cătălin Anton. Însă, deocamdată, belgianul spune că substanţa nu era ilegală, iar clubul alege să meargă pe bună credinţă.

”Haideţi să fim serioşi. De la o substanţă verde până la droguri este mult. Poliţia de Frontieră a făcut o constatare, dar nu s-a pronunţat cuvântul droguri. Am vorbit cu el şi cu agentul jucătorului. Este vorba despre ceva plante naturale, muguri, nicidecum despre droguri. Oricum vom face un test antidrog când ne întoarcem în ţară.

Dacă se va demonstra că este aşa, îi putem desface contractul, conform ROAF. Până atunci nu putem incrimina un jucător şi mergem pe buna lui credinţă. Cine spune că este vorba despre droguri, când nu e nimic concret, este în eroare”, a declarat Cătălin Anton, conform GSP.

Maecky Ngombo ajunsese în România în urmă cu mai puţin de trei săptămâni şi deja se află în mijlocul unui scandal, înainte să calce pe teren într-un meci oficial pentru Botoşani.

Afla mai multe despre: fc botoşanimaecky ngombo 

viewscnt
Articole similare