Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani pune la cale un transfer de zile mari. Ofertă de 500.000 de euro + condiţie specială

FC Botoşani pune la cale un transfer de zile mari. Ofertă de 500.000 de euro + condiţie specială

Superliga

Comentarii

FC Botoşani pune la cale un transfer de zile mari. Moldovenii au oferte importante pe numele atacantului Hamidou Keyta (26 de ani).

Conform Gazeta Sporturilor, FC Botoşani e in tratative avansate cu mai multe echipe din prima ligă japoneză, se pare că ar fi vorba de FC Tokyo, locul 9 şi Yokohama, locul 10. 
Lui Keyta îi expiră contractul la vară. Surse apropiate clubului susţin că asiaticii ar fi dispuşi să dea 500.000 de euro pentru jucător, cu condiţia să vină de acum, pentru că săptămâna viitoare se închide perioada de transferări în Japonia.
Keyta este cel mai în formă jucător de la FC Botoşani, iar în această iarnă a fost aproape să prindă un transfer în Turcia. Mutarea a picat în ultimul moment şi Keyta s-a întors la Botoşani.

Ce a declarat finanţatorul echipei FC Botoşani

Finanţatorul Valeriu Iftime a mărturisit pentru sursa menţionată anterior: „Nu ştiu nimic de nicio ofertă din Japonia, dar Keyta nu prea vorbeşte cu noi, că e la final de contract. Ar fi bine dacă ar fi o aşa ofertă, i-aş da şi o legătură de busuioc să plece pe banii ăştia în Japonia. E un jucător bun, cu calităţi, dar în ultimul timp am observat că nu prea mai pune osul, nu mai trage pentru echipă, ci doar pentru el. Aşa e cu jucătorii aflaţi la final de contracte, nu mai sunt cu gândul la clubul lor, ci doar la transfer. Nu ştiu dacă Marius Croitorul chiar mai putea conta cu adevărat pe Keyta".
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Amiodou Keyta, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hamidou keytafc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare