Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani rămâne fără căpitan şi golgheter. Dugandzic este dorit în două campionate puternice ale Europei. Pe ce sumă pleacă atacantul | EXCLUSIV

FC Botoşani rămâne fără căpitan şi golgheter. Dugandzic este dorit în două campionate puternice ale Europei. Pe ce sumă pleacă atacantul | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Marko Dugandzic (26 de ani) a atras toate privirile prin prestaţiile pe care le-a avut la FC Botoşani. Prin urmare, pe numele vârfului croat au apărut şi oferte care mai de care mai importante. Antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a dezvăluit pentru Telekom Sport că atacantul este dorit în Rusa şi în liga a doua din Italia.

Dugandzic a ajuns la FC Botoşani în ianuarie 2020, de la NK Osijek. Atacantul croat a îmbrăcat până acum de 18 ori tricouri moldovenilor, a marcat 11 goluri şi a oferit două pase de gol.

„Există posibilitatea să plece şi Dugandzic. Are două oferte din campionatul Rusiei şi una din Italia, din Serie B. Suma nu e cea de dinaintea pandemiei. Da, a avut 1 milion din Kazahstan, înainte de pandemie. Nimeni nu se aştepta să urmeze ce a urmat. Înainte de meciul cu Astra, înainte să se închidă campionatul”, a declarat Marius Croitoru pentru Telekom Sport.

  • Marko Dugandzic este cotat la 600 de mii de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • croatul are contract cu FC Botoşani până în vara anului 2021

Afla mai multe despre: dugandzicbotosani 

viewscnt
Articole similare