Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani se teme de FC Voluntari. Costel Enache s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate

FC Botoşani se teme de FC Voluntari. Costel Enache s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate

Superliga

Comentarii

Din 2013 în Liga I, FC Botoşani e la zece etape de o performanţă istorică. În prezent pe locul 4, moldovenii vor să prindă play-off-ul. Fotbaliştii lui Costel Enache joacă prima finală, pe teren propriu, cu FC Voluntari.

”Şi un egal ar fi bun în anumite condiţii. Dacă noi am făcut tot ce a depins de noi, adversarul a avut o zi bună, a ţinut un joc echilibrat atunci da, putem accepta şi un rezultat de egalitate. În situaţia în care suntem avem nevoie de o victorie, clar”, a spus Costel Enache la Telekom Sport.

Ultima vizită la Botoşani s-a terminat rău pentru ilfoveni. Echipa lui Claudiu Niculescu a pierdut la scor de neprezentare. Botoşănenii nu vor fi deloc ospitalieri cu foştii colegi, Acsinte şi Ivanovici.

”Sigur cei 2 vor dori să ne învingă dar dacă noi vom trata meciurile ca până acum sper să plece învinşi”, a declarat Răzvan Tincu la Telekom Sport.

Meciul Botoşani - Voluntari va fi LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la ora 18:00, iar cele mai importante faze pot fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fc botosanifc voluntari,  

viewscnt
Articole similare