Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani ţine cu FCSB: ”Sperăm să câştige Cupa României!” Eduard Pap: ”Ce să facem, nu avem ce să facem!” :)

FC Botoşani ţine cu FCSB: ”Sperăm să câştige Cupa României!” Eduard Pap: ”Ce să facem, nu avem ce să facem!” :)

FC Botoșani

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Ambele goluri au fost marcate din penalty. Portarul gazdelor, Eduard Pap a avut o evoluţie excelentă şi a fost declarat omul meciului:

”Mă bucur pentru evoluţia mea din meciul acesta, din păcate am pierdut. Ce să facem, nu avem ce să facem. noi am dat tot ce am avut mai bun azi, din păcate noi am ratat, ei au marcat.

Mai avem şanse, eu zic că cu 4 puncte terminăm pe locul 3. Aşa că trebuie să mergem la CFR şi ori să câştigăm ori să scoatem unn punct şi să batem Mediaş, în ultimul meci acasă.

Dacă FCSB câştigă Cupa României, noi suntem automat în Europa League. Sperăm să o câştige, eu cred că o câştigă şi rămâne de văzut ce va fi miercuri sau când este finala” a mărturisit Eduard Pap, după meci.

Universitatea Craiova este lider în clasament, cu 44 de puncte, cu patru mai multe decât CFR Cluj, care are un joc mai puţin. Pe poziţia a treia se află Astra Giurgiu, cu 33 de puncte, pe patru este FC Botoşani – 29 de puncte, pe cinci FCSB – 28 de puncte (şapte jocuri) şi pe şase Gaz Metan Mediaş – 25 de puncte.

Afla mai multe despre: eduard pap 

viewscnt
Articole similare