Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani transferă de la campioană! Un fotbalist al CFR-ului ajunge la echipa pregătită de Marius Croitoru: ”Vor veni două extreme”

FC Botoşani transferă de la campioană! Un fotbalist al CFR-ului ajunge la echipa pregătită de Marius Croitoru: ”Vor veni două extreme”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a anunţat ce mutări plănuieşte FC Botoşani în perioada de transferuri din iarnă.

FC Botoşani este unul dintre cluburile din Liga 1 care este obişnuit să fie nevoit să îşi refacă o bună parte din echipă în fiecare sezon.

Mai toţi fotbaliştii care trec pe la formaţia moldoveană şi dau randament prind transferuri bune, în ţară sau în străinătate, iar cei de la Botoşani vor fi din nou nevoiţi să îşi înlocuiască dintre staruri.

Nu mai puţin de cinci fotbalişti de bază se află în ultimele şase luni de contract şi cel puţin doi dintre aceştia sunt decişi să părăsească Moldova.

Hervin Ongenda îşi caută de mult un club care îi poate oferi mai multe decât poate Botoşani, în timp ce şi Realdo Fili este aproape de a se transfera.

Însă, nicio plecare nu este o tragedie la echipa patronată de Valeriu Iftime, iar conducătorul lui FC Botoşani a dezvăluit că are deja înlocuitorii pregătiţi.

Un fotbalist al CFR-ului ajunge la echipa pregătită de Marius Croitoru

Sebastian Mailat, jucător la CFR Cluj, are să semneze cu formaţia moldoveană, motiv pentru care i se şi dă drumul lui Fili.

Plecări care să aducă un beneficiu real, financiar, nu sunt. Sunt discuţii, dar până pe 15 februarie nu cred că pleacă nimeni, se va închide perioada de transferuri şi în principiu vor sta la noi.

Sper să găsim oferte bune pentru ei, discuţia a fost doar cu Hervin, dacă vrea să plece va pleca.

Noi le-am propus tuturor prelungirea contractelor (n.r. jucătorilor care rămân fără contract: Ongenda, Braun, Ţigănaşu, Kage, Fili), inclusiv lui Hervin, dar ei au alte aşteptări, alte cerinţe.

Pentru toţi cei termină contractul în vară vor primi propuneri de prelungire. Fili va pleca din iarna asta, are ofertă şi i-am spus că îl lăsăm să plece.

Îi va fi şi greu să joace la noi. Vor mai veni două extreme, una dintre ele este Sebastian Mailat”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sport.ro.

 

Afla mai multe despre: sebastian mailat 

viewscnt
Articole similare