Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani va disputa cinci meciuri amicale în Antalya. Pe cine vor întâlni elevii lui Marius Croitoru

FC Botoşani va disputa cinci meciuri amicale în Antalya. Pe cine vor întâlni elevii lui Marius Croitoru

FC Botoșani

Comentarii

Echipa de fotbal FC Botoşani va disputa cinci meciuri amicale în stagiul de pregătire pe care îl va efectua în Antalya (Turcia), între 11 şi 23 ianuarie, potrivit site-ului oficial al clubului.

Echipa antrenată de Marius Croitoru se va reuni în data de 7 ianuarie, pe 10 ianuarie va pleca la Bucureşti, iar în data de 11 va zbura în Turcia.

De la reunirea lotului vor lipsi o parte dintre jucătorii străini, ei urmând să ajungă la Botoşani înainte de plecarea în cantonament.

Lotul echipei moldovene se va caza la Hotel Kaya Riu în localitatea Belek şi va juca primul meci amical în data de 14 ianuarie, cu Paksi SE (Ungaria), următorul se va juca pe 16 ianuarie, contra echipei poloneze Legia Varşovia, pe 18 ianuarie va avea loc partida cu PFK Beroe Stara Zagora (Liga 1 Bulgaria), meciul cu echipa cecenă Ahmat Groznîi (Rusia) se va juca pe 20 ianuarie, iar ultimul meci va fi contra echipei slovace Spartak Trnava, pe 22 ianuarie.

FC Botoşani va juca primul meci oficial din 2020 pe 2 februarie, de la ora 17:00, în deplasare, cu Chindia Târgovişte, în etapa a 23-a a Ligii I. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare