Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Hermannstadt a obţinut primul succes în cantonamentul din Marbella. Dublă la debut pentru unul dintre atacanţii aduşi de Vasile Miriuţă. "Rezultatul contează mai puţin"

FC Hermannstadt a obţinut primul succes în cantonamentul din Marbella. Dublă la debut pentru unul dintre atacanţii aduşi de Vasile Miriuţă. "Rezultatul contează mai puţin"

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, astăzi, echipa a doua a formaţiei din prima ligă rusă, FK Krasnodar, scor 4-1 (1-0), în cea de-a treia partidă amicală disputată în cantonamentul din Marbella (Spania).

Unicul gol al primei reprize a fost marcat de Yazalde, cu doar câteva secvenţe înaintea ultimului fluier al reprizei. Trupa lui Vasile Miriuţă nu a avut un debut de act secund prea insiprat, iar ruşii au egalat prin reuşita lui Matskukatov, în minutul 52. Două minute mai târziu, Dumitriu o ducea din nou în avantaj pe Hermannstadt, însă nu avea să fie ultimul gol al partidei. Proaspăt adus la echipă, atacantul Adrian Bălan a izbutit o dublă, în minutele 80 şi 90.

Pentru Hermannstadt este prima victorie a stagiului de pregătire, după înfrângerea cu elveţienii de la Winterthur, scor 1-2, şi remiza cu Akademia Puskas din Ungaria, scor 1-1.

"Rezultatul contează mai puţin, am întâlnit o echipă tânără şi ne aşteptam să jucăm cu prima echipă a lui Krasnodar. Important e că a fost un test bun, scorul contează mai puţin. Au fost şi greşeli azi, au fost şi lucruri bune. Mă aşteptam să joc cu prima echipă a lor, dar am înţeles că prima echipă a lor joacă cu Dinamo mâine. Au trimis băieţii ăştia mai tineri. Am văzut -7 grade la Sibiu. Să sperăm că se încălzeşte şi vremea până când ajungem acasă", a declarat Vasile Miriuţă, imediat după meci.

"Aş vrea să marchez astfel în fiecare meci.  Eu sper să mă integrez cât mai repede. Să fiu sănătos asta contează.  Am ales Sibiul pentru că am fost dorit aici. Am fost dorit de două echipe şi ales Sibiul. (La Iaşi nu mai erai dorit?) Nu s-a pus problema asta. Nu ştiu dacă nu am mai fost dorit. Aşa a fost să fie. (Ce s-a întâmplat pe final? Erai golgeterul echipei, dar nu prea se mai bazau pe tine). Nu e o întrebare pe care să mi-o puneţi mie. Nu ştiu. Domnul Teja..el este cu tactica echipei, el a ales echipa, a luat deciziile. (Se salvează Hermannstadt de la retrogradare?) Eu zic ca da", a declarat şi marcatorul celor două goluri, Adrian Bălan, venit în această iarnă de la Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare