Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Hermannstadt a transferat un fotbalist crescut la Valladolid. A semnat chiar de ziua sa

FC Hermannstadt a transferat un fotbalist crescut la Valladolid. A semnat chiar de ziua sa

Hermannstadt​

Comentarii

Gruparea FC Hermannstadt a anunţat, luni, pe site-ul oficial, transferul fundaşului ghanez Seydou Saeed Issah.

Seydou Saeed Isah a evoluat în trecut la echipa de tineret U19 a Real Valladolid din Spania. Înainte de a semna, Seydou a fost o bună perioadă în probe la FC Hermannstadt, iar luni în ziua în care a împlinit 21 de ani, acesta a semnat un contract cu FCH valabil pe o o perioadă de 4 ani.

"Bine ai venit, Seydou Saeed Issah! Seydou Saeed Issah este un fundaş central din Ghana, care are un fizic impresionant - 1,88 m - şi poate da randament şi pe postul de fundaş stânga, având stângul ca picior de bază. Acesta a evoluat în trecut la echipa de tineret U19 a Real Valladolid din Spania. Seydou a fost o bună perioadă în probe la echipa noastră, iar astăzi, în ziua în care a împlinit 21 de ani, acesta a semnat un contract cu FCH valabil pe o o perioadă de 4 ani.

Aşadar, îi spunem bun venit şi la mulţi ani lui Seydou Issah!", este mesajul formaţiei din Sibiu, publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

La ultima partidă din Liga 1, disputată duminică, 10 ianuarie, restanţă în cadrul etapei a 12-a, pierdută cu 1-2, formaţia lui Ruben Albes a avut doar cinci jucători pe banca de rezerve din nouă posibilităţi agreate de regulament.

În clasament, Hermannstadt este pe locul 14, cu 15 puncte.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare