Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Hermannstadt a uitat să câştige. Liviu Ciobotariu, după 10 meciuri fără victorie: „E greu, e frustrant”

FC Hermannstadt a uitat să câştige. Liviu Ciobotariu, după 10 meciuri fără victorie: „E greu, e frustrant”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a uitat să câştige. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie.

Azi, Hermannstadt a remizat cu UTA Arad, în deplasare, scor 1-1.

La finalul jocului, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Hermannstadt, a vorbit despre situaţia echipei sale şi despre egalul obţinut în deplasare.
Dacă m-aş gândi la a doua repriză, sunt două puncte pierdute. Au fost două reprize total diferite. O repriză foarte slabă a noastră, prima. După care, am jucat mai bine, am şi marcat. E greu, e frustrant. Nu reuşim să câştigăm de 10 etape. Aşteptăm toţi să vină acest moment. Vreau să-i felicit pe jucători pentru repriza a doua. Au încercat, au pus presiune, dar din păcate nu am reuşit să marcăm al treilea gol, că al doilea l-am dat şi a fost anulat.

De pe bancă nu s-a văzut foarte bine (n.r - golul anulat al lui Mayoral), dar mă gândeam că n-a avut cum să-l lovească. Suntem oameni, toţi greşim. E frustrant, e deranjant pentru noi, că nu am reuşit să câştigăm, dar suntem oameni şi greşim. Pentru noi, orice joc e o finală, indiferent că jucăm cu FCSB, UTA Arad sau Clinceni. Noi trebuie să acumulăm puncte, indiferent cu cine jucăm. Nu vrem să ne distanţăm de celelalte echipe. Trebuie să fim cât mai aproape de pluton. O să vină play-out-ul şi nu ne dorim să fie diferenţă mare de puncte
", a spus Ciobotariu.




 

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare