Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Hermannstadt, pe cale să-şi piardă unul dintre cei mai buni jucători. Are mai multe oferte din străinătate

FC Hermannstadt, pe cale să-şi piardă unul dintre cei mai buni jucători. Are mai multe oferte din străinătategalerie foto

Fotbal

Comentarii

Ocupanta locul 11 din Liga 1, FC Hermannstadt, este foarte aproape să-şi piardă unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului. Portughezul Yazalde Gomes Pinto (31 de ani) are mai multe oferte din stăinătate.

Atacantul Yazalde a reuşit să marcheze trei goluri şi a pasat decivis în alte trei rânduri pentru FC Hermannstadt, în acest sezon, în cele 26 de prezenţe, însă este foarte aproape să se despartă de formaţia lui Vasile Miriuţă. Criza pandemică a fost cea care a stat în calea mutării lui Yazalde în Azerbaijan, acolo unde lusitanul de origine africană a mai jucat, la Gabala.

Potrivit Azerisport.com, mai multe formaţii din Azerbaijan l-au invitat la tratative pe jucător, iar acesta ar fi fost încântat să dea curs ofertelor, mai ales că Hermannstadt nu se află în cele mai propice condiţii de performanţă: locul 11 în Liga 1, plus probleme financiare.

  • În cariera sa, Yazalde a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaş, Belenenses, Rio Ave, Braga, Gil Vicente, Beira-Mar sau Astra Giurgiu.
  • Cota sa de piaţă este de 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare