Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Koln şi Leipzig au făcut spectacol în direct la Telekom Sport. Meci cu şase goluri şi faze superbe de poartă

FC Koln şi Leipzig au făcut spectacol în direct la Telekom Sport. Meci cu şase goluri şi faze superbe de poartă

Bundesliga

Comentarii

RB Leipzig a trecut de FC Koln fără prea mari emoţii. A fost un meci super spectaculos, pe care telespectatorii Telekom Sport l-au putut urmări în direct.

Maşinăria lui Julian Nagelsmann pare că şi-a mai reglat ritmul. În ciuda a patru remize în ultimele cinci meciuri disputate în Bundesliga, Leipzig s-a demonstrat a fi mult prea puternică pentru FC Koln.

"Ţapii" au început mai bine meciul şi au deschis scorul în minutul 7 prin Jhon Cordoba. Columbianul se află la cel de-al 12-lea gol în actuala stagiune şi îşi continuă sezonul foarte bun în tricoul lui FC Koln.

Patrick Schick a restabilit egalitatea în minutul 20, iar înainte de pauză, Nkuknu a marcat pentru 2-1. Startul reprizei secunde a fost unul impresionant. Timo Werner a marcat în minutul 50 reuşind al 25-lea gol stagional, iar cinci minute mai târziu, Anthony Modeste a punctat pentru gazde. Apropierea de un gol a rămas valabilă doar două minute. Dani Olmo a marcat şi el, al patrulea gol al formatiei oaspete. A fost şi ultimul al meciului, pentru că Leipzig a redus turaţia motoarelor, dar ş-a impus clar, scor 4-2.

Un rezultat prin care Leipzig face 58 de puncte şi se află pe locul trei, la două lungimi de undă de locul doi, Borussia Dortmund. FC Koln este pe locul 11, cu 34 de puncte. Etapa viitoare, RB Leipzig are misiune uşoară pe teren propriu contra lui Paderborn.

 


FC KOLN - RB LEIPZIG 2-4 (Cordoba 7, Modeste 56 / Schick 20, Nkunku 39, Werner 50, Olmo 58)

Echipele de start:

  • FC Koln: Horn - Schmitz, Czichos, Leistner, Katterbach - Hector, Skhiri - Kainz, Rexhbacaj, Jakobs - Cordoba
  • RB Leipzig - Gulacsi - Mukiele, Upamecano, Klostermann - Nkunku, Sabitzer, Laimer, Angelino - Olmo, Werner, Schick

Min 57. Gool Leipzig!! Dani Olmo marchează la doar două minute de la reuşita lui Modeste

Min 56. Anthony Modeste marchează pentru FC Koln. Al cincilea gol al meciului şi al doilea în primele zece minute ale reprizei secunde. Spectacol total la Koln

Min 50. Gool Leipzig! Timo Werner marchează pentru formaţia oaspete, care se desprinde pe RheinEnergie Stadion din Koln

Min 39. Nkunku îşi trece numele pe lista marcatorilor şi aduce în avantaj formaţia antrenată de Nagelsmann. 2-1 pentru RB Leipzig

Min 20. Oaspeţii reuşesc să egaleze. Patrick Schick transformă în gol pasa lui Angelino. Centrarea spaniolului din flancul stâng este reluată plasat, cu capul, de Schick, în poarta lui Horn.

Min 7. Gol FC Koln!! Surpriză pe RheinEnergie Stadion. Gazdele reuşesc deschiderea scorului prin Jhon Cordoba


Etapa a 29-a din Bundesliga se încheie astăzi cu un meci care se anunţă extrem de spectaculos. De la ora 21:30, Koln joacă acasă cu Leipzig, iar duelurile directe dintre cele două s-au lăsat până acum de fiecare dată cu goluri de ambele părţi. Iar cel mai bun exemplu este chiar partida din tur. La finalul lunii noiembrie, Leipzig s-a distrat pe propriul teren cu Koln şi s-a impus cu 4-1, graţie golurilor marcate de Werner, Forsberg, de două ori, şi Laimer.

FC Koln - Leipzig LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1

FC Koln are un avans de şapte puncte faţă de ocupanta locului de baraj, Fortuna Dusseldorf, care a fost umilită în această etapă de Bayern Munchen. Bavarezii s-au impus cu 5-0, iar FC Koln are acum şansa de a-şi mări avansul faţă de Dusseldorf. Însă rezultatele din ultima perioadă nu sunt deloc de partea "ţapilor". Gazdele din meciul de astăzi au patru partide consecutive fără victorie în Bundesliga, iar de la revenirea meciurilor, după pauză impusă de pandemia de coronavirus, FC Koln a înregistrat două remize şi o înfrângere.

FC Koln - Leipzig LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Leipzig n-a mai pierdut un meci în campionat de la finalul lunii ianuarie, însă rezultatele n-au fost tocmai cele aşteptate de staff-ul tehnic. În ultimele cinci meciuri disputate, Leipzig a obţinut o singură victorie şi a scos alte patru remize, rezultate în urma cărora a ieşit din lupta pentru titlu. Cu un meci mai puţin disputat, Leipzig este în acest moment la 12 puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: leipzigkolnbundesliga 

viewscnt
Articole similare