Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Schalke 04 este în pericol să retrogradeze. Echipa are 26 de meciuri de când nu a mai câştigat în campionat

FC Schalke 04 este în pericol să retrogradeze. Echipa are 26 de meciuri de când nu a mai câştigat în campionat

Bundesliga

Comentarii

FC Schalke 04 este aproape de retrogradare. Echipa de pe ultimul loc din Bundesliga are mari probleme în campionat şi nu a mai câştigat de 26 de meciuri.

Ce se întâmplă cu Schalke 04?

FC Schalke 04 se află pe ultimul loc în campionat cu 3 puncte în 9 partide. Echipa de pe Veltins Arena a reuşit să marcheze doar 6 golui şi a încasat 28, până acum în acest sezon de Bundesliga. Schalke nu a mai câştigat de 26 de partide în campionat, iar ultimul meci în care aceştia au triumfat, a fost pe 17 ianuarie 2020, când a învins-o pe Borussia M'gladbach cu scor 2-0. Schalke 04 a reuşit doar 10 egaluri şi a pierut de 16 ori în ultimele 26 de partide jucate în Bundesliga. Cea mai mare înfrângere au obţinut-o în faţa celor de la Bayern Munchen, cu scorul de 8-0.

Harit şi Bentaleb, nu mai sunt în cărţi pentru Schalke

Directorul sportiv al echipei, Jochen Schneider, a anunţat că Harit şi Bentaleb nu sunt potriviţi pentru Schalke. Aceşti jucători nu mai sunt în cărţi pentru echipa de pe ultimul loc din Bundesliga, iar motivul este că cei doi străini nu mai sunt motivaţi să joace pentru echipă şi că mai potriviţi ar fi tinerii de la U23, care sunt gata să lupte pentru Schalke.

Căpitanul Benedikt Höwedes, crede că încă mai este speranţă pentru club, ca acesta să rămână în Bundesliga, doar că trebuiesc făcute câteva schimbări.

"Mixul în echipă nu este corect. Avem nevoie de lideri, individualişti, jucători de echipă -  iar acest lucru nu se vede pe teren", a spus Höwedes.

În campionat Schalke uremază să aibă meci cu Bayern Leverkusen în etapa cu numărul 10 din Bundesliga. Ultimul trofeu câştigat de echipa de pe Veltins Arena, a fost Super Cupa Germaniei, în sezonul 2011/2012.

Afla mai multe despre: fc schalke 04 bundesliga 

viewscnt
Articole similare