Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Sevilla l-a luat pe Suso de la AC Milan! Va juca împotriva lui CFR Cluj. Toate detaliile transferului

FC Sevilla l-a luat pe Suso de la AC Milan! Va juca împotriva lui CFR Cluj. Toate detaliile transferului galerie foto

La Liga

Comentarii

Suso (26 de ani) a plecat de la AC Milan şi va semna cu FC Sevilla. Mijlocaşul ofensiv spaniol a ajuns deja în Sevilla şi dacă testele medicale vor fi în regulă, va semna cu gruparea andaluză şi va juca împotriva lui CFR Cluj în Europa League.

OFICIAL | AC Milan a confirmat despărţirea de jucător. 


Dintr-un idol pe San Siro, care înscria o "dublă" în derby-ul cu Inter, Suso a ajuns să fie unul dintre cei mai fluieraţi jucători de fanii lui AC Milan. Mai mult decât atât, spaniolul şi-a pierdut locul în echipa lui Stefano Pioli chiar în faţa unui conaţional - Samu Castillejo. Toate acestea au grăbit despărţirea spaniolului de AC Milan. 

FC Sevilla l-a transferat pe Suso de la AC Milan! Va juca împotriva lui CFR Cluj

Aşa cum am menţionat mai sus, fotbalistul a ajuns deja la Sevilla în cadrul zilei de miercuri şi iniţial va fi împrumutat la clubul din LaLiga. Sevilla va avea opţiunea de a îl cumpăra definitiv pentru 21 de milioane de euro plus alte trei sub formă de bonusuri, însă dacă echipa se va califica în UEFA Champions League, Sevilla va fi obligată să îl cumpere pe Suso. 

  • 30 de milioane de euro este cota lui Suso, potrivit transfermarkt.com 
  • 24 de goluri şi 31 de assist-uri a reuşit Suso în 153 de meciuri pentru AC Milan
  • Cinci selecţii are mijlocaşul pentru naţionala Spaniei

Suso a fost crescut în academia celor de la Liverpool, dar nu i s-au dat multe şanse în prima echipă a "cormoranilor", fiind împrumutat la Almeria. Milan l-a luat în 2015 pentru doar 1,3 milioane de euro, însă nici pe San Siro nu a avut un impact instant, fiind împrumutat pentru o scurtă perioadă la Genoa. 

La revenirea la Milan, Suso a "explodat" şi s-a transformat, pentru o perioadă, în cel mai bun jucător al echipei. 

Meciurile dintre Sevilla şi CFR Cluj se văd la Telekom Sport 

Primul meci este programat la Cluj, pe "Dr. Constantin Rădulescu", pe 20 februarie. Returul este şapte zile mai târziu, la Sevilla. Ambele meciuri din "16"-imile de finală UEFA Europa League vor fi transmise la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: ac milantransfersevillasuso 

viewscnt
Articole similare