Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova 1948 a dat lovitura! Fotbalistul care l-a impresionat pe Panduru: ”Ceilalţi jucători din faţă sunt sub el” EXCLUSIV

FC U Craiova 1948 a dat lovitura! Fotbalistul care l-a impresionat pe Panduru: ”Ceilalţi jucători din faţă sunt sub el” EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a dat lovitura! Fotbalistul care l-a impresionat pe Panduru: ”A dat de sub el, nu a pendulat!” EXCLUSIV

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hugo Vieira, cu capul, în minutul 65. Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Ciprian Danşa şi Romică Bîrdeş, precum şi de rezerva Bogdan Dumitrache.

La finalul partidei, Basarab Panduru l-a remarcat pe Pepe Bauza, fotbalistul formaţiei FC U Craiova, care la golul marcat de Vieira a reuşit o pasă de gol absolut spectaculoasă:

”După primul meci am zis că văd ceva calitate la el. Şi azi a arătat multă calitate. Nu orice jucător poate să dea exteriorul acesta. Vieira nu a făcut mare lucru, s-a trezit acolo cu mingea. A dat de sub el, nu a pendulat. Are piciorul lângă minge şi de-acolo o împinge. Are calitate şi după părerea mea e singurul jucător din faţă care are calitate. Ceilalţi sunt sub Bauza.” a mărturisit Panduru, la Minutul 91.

Expertul Telekom Sport a avut cuvinte de laudă şi pentru Adrian Mutu, antrenorul formaţiei FC U Craiova 1948:

”Dacă lui Mutu îi dai jucători de calitate, vezi că poate se câştige meciuri. Joacă mai mult cu Bauza şi Baeten în interior. Pe faza de atac erau 4-3-2-1. Bauza de câte ori s-a dus acolo de atâtea ori a făcut mari probleme. Mutu se vede că este un antrenor care are calitate.” a mai explicat Panduru.

Juan Bauza (25 de ani) a fost achiziţionat în această vară de FC U Craiova 1948 de la Csikszereda. Argentinianul este cotat la 250 de mii de euro şi a mai jucat în cariera sa la Colon Santa Fe, Mendoza, Gornik Zabrze şi Csikszereda. Bauza a marcat în prima etapă în partida contra campioanei CFR Cluj, iar în runda a doua contra lui Dinamo a reuşit un assist spectaculos.

VIDEO Pasa lui Bauza şi golul lui Vieira în FC U Craiova 1948 - Dinamo

Afla mai multe despre: juan bauzabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare