Experiențe împreună.
You are here:

FC U Craiova 1948 a transferat un atacant argentinian şi un fundaş crescut de Inter Milano. Prima reacţie

FC U Craiova 1948 a transferat un atacant argentinian şi un fundaş crescut de Inter Milano. Prima reacţiegalerie foto

Fotbal

Comentarii

FC U Craiova 1948 l-a transferat pe atacantul argentinian Ignacio Andres Cacheiro de la Chacarita Juniors, dar şi pe fundaşul italian, Lorenzo Paramatti (foto sus)

Formaţia patronata de Adrian Mititelu continuă să se întărească pentru a încerca să obţină promovarea în Liga 1.

Cu acest scop, FC U Craiova 1948 l-a transferat pe atacantul argentinian, Ignacio Cacheiro. Acesta a sosit în urma cu o săptămână în România pentru a da probe de joc şi a semnat în cele din urmă cu formaţia din Bănie.

Cacheiro şi-a explicat decizia într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Diario Democracia: "Clubul este foarte bine organizat şi are un proiect interesant în faţă. Este o onoare pentru mine să joc în Europa şi sper să îmi pot continua cariera aici. Sunt foarte încântat şi am speranţa că am ales foarte bine. Acest club este unul mare, care a trecut prin momente proaste, dar care vrea să redevină o forţă în România" a mărturisit Cacheiro, pentru sursa citată.

Ignacio Andres Cacheiro are 27 de ani şi măsoară 1.78 m. Atacantul s-a născut la Junin şi a crescut la Sarmiento, înainte de a mai evolua pentru Aucas, Patronato şi, ultima dată, Chacarita Juniors.

FC U Craiova 1948 s-a întărit! Oltenii au adus şi un fundaş central crescut de Inter

Ediţie.ro confirma transferul lui Ignacio Cacheiro de la Chacharita Juniors, dar anunţă că FC U Craiova 1948 l-a cumpărat şi pe Lorenzo Paramatti (25 de ani) fundaş central. Acesta a jucat între 2010 şi 2014 la Internazionale Milano, dar la echipa de juniori a clubului italian, acolo unde de altfel s-a şi format ca jucător.

Liber de contract după experienţa Rimini, Paramatti a mai jucat la Bologna, Siena, Inter U19, Pro Piacenza, ACR Messina sau AS Gubbio.

În România a încercat o experienţa la ACS Poli Timişoara. El este evaluat la 100 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Pe acelaşi site, FC U Craiova 1948 are în acest moment unul dintre cele mai bine cotate loturi din Liga 2, cu o valoare totală care sare de 2 milioane de euro. Cacheiro, proaspăt transferat de la Chacharita intră direct în Top 3, fiind depăsit de alţi doi stranieri: Jeremy Huyghebaert şi Bradley Diallo. Cel mai bine cotat dintre fotbaliştii români din lotul lui FC U Craiova 1948 este Valentin Munteanu, fotbalist adus de la SCM Gloria Buzău. 

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...