Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova 1948 a transferat un atacant congolez. Mutare de ultimă oră în Bănie

FC U Craiova 1948 a transferat un atacant congolez. Mutare de ultimă oră în Bănie

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova 1948 a anunţat transferul atacantului congolez, Arsene Luboya (28 de ani).

Arsene Luboya este noul atacant al formaţiei FC U Craiova 1948, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook:

”Atacantul congolez Arsene Luboya, ultima oară legitimat la ACS Comuna Recea, a semnat pe o perioadă de şase luni, cu opţiune de prelungire pentru încă un an” se arată în comunicatul clubului.

 

Cine este Arsene Luboya, noua achiziţie a formaţiei lui Adrian Mititelu

Cotat la doar 25 de mii de euro, Arsene Luboya are 28 de ani şi s-a născut la Paris. Măsoară 1.84 m şi evoluează ca vârf împins, al doilea vârf sau atacant de bandă. Jucătorul are origini congoleze şi provine de la formaţia Comuna Recea.

Luboya a marcat trei goluri în 11 meciuri pentru formaţia de ligă secundă. A mai jucat în România şi la CSM Reşiţa, dar şi în Bulgaria.

În cariera sa, Arsene Luboya a mai bifat experienţe în ligile inferioare din Franţa (FC Les Lilas), Belgia (Geants Athois) şi Turcia (Kucuk Kayamkli).

În Bănie, Luboya va avea concurenţă serioasă. FC U Craiova 1948 mai are în lot alţi patru atacanţi: Andrea Compagno, Robert Răducanu, Claudiu Bălan şi Andrei Ciolacu. Bălan este golgheterul oltenilor cu 8 goluri marcate în actuala stagiune, iar Andrei Ciolacu a marcat şi el de trei ori. 

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948arsene luboya 

viewscnt
Articole similare