Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova continuă cu întăririle, chiar şi în afara perioadei de transferuri! Un fost jucător al lui Dinamo, Petrolul şi Botoşani a semnat cu oltenii

FC U Craiova continuă cu întăririle, chiar şi în afara perioadei de transferuri! Un fost jucător al lui Dinamo, Petrolul şi Botoşani a semnat cu oltenii

FC U Craiova

Comentarii

Alberto Cobrea, 30 de ani, a semnat oficial cu FC U Craiova. Portarul rămăsese liber de contract după despărţirea de CSM Reşiţa.

FC U Craiova a rezolvat un nou transfer, în afara perioadei de mercato însă. Fiind liber de contract, Alberto Cobrea a putut semna cu oltenii chiar şi în afara ferestrei destinată transferurilor, iar mutarea sa a fost confirmată pe reţelele de socializare de noul său club.

FC U Craiova continuă cu întăririle, chiar şi în afara perioadei de transferuri!

Alberto Cobrea, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru formaţia CSM Reşiţa, a semnat cu Ştiinţa! Portarul român, în vârstă de 30 ani, are 93 de meciuri în Liga 1 şi are în CV echipe precum: Udinese U19, Mioveni, Concordia Chiajna Petrolul, Dinamo, FC Botoşani şi Poli Iaşi. Bine ai venit şi mult succes, Alberto!”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova.

În vârstă de 30 de ani, Alberto Cobrea s-a născut în Germania, din părinţi români, înainte de a pleca în Italia pentru a se dezvolta ca fotbalist. După ce a jucat pentru echipele de juniori ale lui Udinese, portarul a revenit în România şi şi-a petrecut întreaga carieră în primele două ligi din ţară. După retrogradarea lui CSM Reşiţa, Cobrea a părăsit clubul, liber de contract.

Afla mai multe despre: fc u craiovaalberto cobrea 

viewscnt
Articole similare