Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC ”U” Craiova, cu gândul la un succes pe termen lung după victoria cu Rapid: ”Sperăm să fim pe primul loc până la finalul campionatului”

FC ”U” Craiova, cu gândul la un succes pe termen lung după victoria cu Rapid: ”Sperăm să fim pe primul loc până la finalul campionatului”

Rapid

Comentarii

Atacanţii formaţiei FC ”U” Craiova, Robert Răducanu şi Claudiu Bălan, s-au arătat bucuroşi după victoria de senzaţie obţinută de olteni, scor 5-0, în faţa Rapidului, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga 1.

Robert Răducanu, marcatorul unui gol contra giuleştenilor, şi-a exprimat dorinţa ca oltenii să termine pe primul loc campionatul şi le-a transmis un mesaj de mulţumire fanilor formaţiei FC ”U” Craiova.

”A fost un meci foarte bun pentru noi, ne-am concentrat foarte bine şi a venit şi rezultatul. Am fost foarte concentraţi din primul până în ultimul minut şi consider că am meritat victoria şi merităm să fim pe primul loc. Sperăm să fim pe primul loc până la finalul campionatului şi să promovăm, că ăsta e obiectivul nostru.”, a declarat, la finalul partidei, Robert Răducanu, care şi-a manifestat recunoştinţa faţă de suporterii oltenilor: ”Le mulţumim frumos, din tot sufletul, pentru ce au făcut pentru noi şi îi aşteptăm în tribune, să fie alături de noi şi să ne susţină din tribune.”.

Claudiu Bălan, autorul unei duble în poarta alb-vişiniilor, a dat dovadă de fair-play şi a vorbit apreciativ despre adversara pe care FC ”U” Craiova a surclasat-o, Rapid Bucureşti. 

”M-am gândit că o să câştigăm, dar bineînţeles că nu mi-a trecut prin cap că o să fie diferenţa aceasta de scor. Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Rapid, chiar dacă i-am învins cu 5-0, cred că e o echipă foarte bună. Rapid e o echipă bună, de tradiţie şi fotbalul românesc are nevoie de echipe ca Rapid şi ca noi, ca Universitatea Craiova. Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez în ultimele meciuri, dar obiectivul nostru e să promovăm şi cu fiecare victorie suntem mai aproape de  acest lucru.”, a spus şi Claudiu Bălan.

FC ”U” Craiova 1948 a învins-o categoric pe Rapid, scor 5-0. Claudiu Bălan a reuşit o "dublă", iar Diallo, Negru şi Robert Răducanu au marcat celelalte goluri ale craiovenilor.

FC ”U” Craiova a făcut spectacol în derby-ul Ligii a doua: a demolat-o pe teren propriu pe Rapid. Echipa lui Nicolo Napoli a deschis scorul repede, prin lovitura de cap a lui Bradley Diallo.

Fanii oltenilor, aflaţi în apropierea stadionului, au sărbătorit ca în vremurile bune. Au aruncat torţe aprinse în peluză şi câteva scaune au luat foc. Rapidiştii nu s-au regăsit după primirea golului şi le-au permis gazdelor să-şi dubleze avantajul. Dragoş Negru l-a învins pe Tătaru cu un şut de la distanţă. FC ”U” Craiova şi-a continuat asaltul la poarta echipei lui Iencsi. Claudiu Bălan a reuşit un super gol în prelungirile primei reprize.

Şi partea secundă a început prost pentru Rapid. Răducanu a marcat primul său gol în tricoul oltenilor şi a dus scorul la 4 la 0. Coşmarul a continuat pentru echipa lui Iencsi. Bălan a reuşit dubla, după o gafă a lui Voicu. S-a terminat 5 la 0 pentru FC ”U” Craiova, care rămâne pe primul loc, cu 17 puncte, 21 de goluri marcate şi fără nicio înfrângere în primele 7 etape. Rapid e pe locul 2, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: fc u craiovarapidliga 1fotbal intern 

viewscnt
Articole similare