Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova şi-a ales noul antrenor! Adrian Mititelu jr. confirmă: ”Ne-am înţeles cu el”. Surpriză de proporţii

FC U Craiova şi-a ales noul antrenor! Adrian Mititelu jr. confirmă: ”Ne-am înţeles cu el”. Surpriză de proporţii

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu jr. a confrimat că FC U Craiova s-a înţeles cu un nou tehnician.

Adi Mutu a rezistat doar patru luni pe banca lui FC U Craiova, înainte de a fi forţat de familia Mititelu să îşi rezilieze de comun acord înţelegerea.

Înlocuitorul său a stat şi mai puţin în Bănie, Flavius Stoican fiind demis după mai puţin de o lună la conducerea clubului, după ce nu a ascultat cerinţele de ordin tactic venite de la patron.

În ciuda faptului că nu a primit şansa de a arăta ce poate la Craiova, fostul tehnician al lui Dinamo asu Viitorul Pandurii le-a muţumit şefilor lui FC U pentru ”oportunitate”.

Despărţirile sunt ceva normal. Noi, oamenii şi societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulţumesc domnului Mititelu.

Am venit şi am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut. Restul e istorie!”, spunea Stoican după demitere, pentru gsp.ro.

Bobi Verdeş a fost instalat ca interimar în locul său, însă acesta a părăsit echipa pentru doar o zi. Responsabilitatea de a o conduce pe Craiova în următoarea etapă de campionat a rămas preparatorului fizic Dan Vasilică.

FC U Craiova şi-a ales noul antrenor!

Însă, acesta va fi pe banca echipei oltene doar o etapă, după ce şefii lui FC U s-au înţeles cu un nou tehnician. Eugen Trică are să revină în Bănie pentru un al patrulea mandat, a anunţat Mititelu jr..

Aşa este, vă pot confirma. Ne-am înţeles cu Trică”, a declarat Mititelu jr., conform gsp.ro.

Revenirea lui Trică este una foarte surprinzătoare, după ce tehnicianul anunţase că nu are de gând să se mai întoarcă la echipa familiei Mititelu, din pricina felului în care a fost tratat.

Este clar şi pentru mine, şi pentru domnul Mititelu, că nu suntem compatibili. Cu siguranţă nu voi mai antrena această echipă!”, spunea Trică, după ce fusese demis înaintea acestui sezon.

Trică a fost cel ce a adus-o pe Craiova din Liga 3 în Liga 2,d ar şi din Liga 2 în Liga 1, iar acum obiectivul său va fi de a menţine echipa pe prima scenă a fotbalului românesc.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare