Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova şi-a găsit antrenor! Un fost jucător din Bănie este în discuţii să preia echipa după plecarea lui Mutu

FC U Craiova şi-a găsit antrenor! Un fost jucător din Bănie este în discuţii să preia echipa după plecarea lui Mutu

FC U Craiova

Comentarii

După ce s-a vorbit de variantele Marius Şumudică, Leo Grozavu sau Eugen Neagoe pentru banca lui FC U Craiova, un nume mai puţin sonor are să vină în Bănie.

FC U Craiova este la un pas de a îşi numi noul antrenor. Echipa se afla în negocieri cu tehnicieni precum Marius Şumudică sau Eugen Neagoe, însă, după refuzurile acestora, a fost nevoită să se reorienteze. Astfel, un fost jucător de la Craiova este aproape să preia echipa.

FC U Craiova şi-a găsit antrenor!

După ce a condus-o pe Viitorul Pandurii către semifinalele Cupei României şi la un pas de play-off-ul Ligii 2, Flavius Stoican este aşteptat la FC U, anunţă gsp.ro. După mai multe sezoane petrecute în eşalonul secund, fostul fundaş are şansa de a îşi demonstra iar abilităţile pe prima scenă a fotbalului românesc.

Alături de fostul antrenor al lui Dinamo sau Poli Iaşi va veni şi colaboratorul său de încredere, Bobi Verdeş. De asemenea un fost jucător din Bănie, secundul de 40 de ani este un recunoscut suporter al lui FC U Craiova, vorbind în mai multe rânduri despre apartenenţa sa la echipa lui Mititelu, mai degrabă decât la cea a lui Rotaru.

Ajuns la 44 de ani, Flavius Stoican a rămas liber de contract după despărţirea de Viitorul Pandurii Tg. Jiu, din martie 2021. Fostul fundaş dreapta nu a mai antrenat în Liga 1 din 2019, de pe vremea când o pregătea pe Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fc u craiovaflavius stoican 

viewscnt
Articole similare