Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova, transfer de senzaţie în ultima zi de mercato. Mijlocaşul care vine sub comanda lui Nicolo Napoli

FC U Craiova, transfer de senzaţie în ultima zi de mercato. Mijlocaşul care vine sub comanda lui Nicolo Napoli

Superliga

Comentarii

FC U Craiova doreşte să profite de situaţia financiară gravă de la Gaz Metan şi să ia un jucător.

În ultima zi de transferuri din Liga 1, oltenii vor să dea lovitura şi să obţină serviciile unui fotbalist important al medieşenilor de la mijlocul terenului.

Gaz Metan Mediaş are probleme majore din punct de vedere financiar, iar datoriile au adus o penalizare de două puncte în clasamentul Ligii 1. Ar putea urma şi alte sancţiuni, existând chiar riscul conform căruia clubul ar putea intra în faliment.

FC U Craiova doreşte un fotbalist de la Gaz Metan. El vine să salveze echipa de la retrogradare

Profitând de necazurile de la ardeleni, şi formaţia din Bănie doreşte să ia un jucător, după ce CFR Cluj a reuşit să-l aducă pe fundaşul central Yuri Matias.

Astfel, FC U Craiova vrea să îl achiziţioneze pe Ioan Filip, mijlocaşul de 32 de ani al ardelenilor, conform ProSport. Problema ar fi faptul că nu ar avea cine să-i semneze actele.

Acesta a ajuns la Gaz Metan Mediaş în vara anului trecut şi a fost un om de bază în actualul sezon pentru medieşeni. A evoluat în 23 de partide în toate competiţiile, dintre care 21 de meciuri în Liga 1.

Ioan Filip a început fotbalul la Bihor Oradea. Au urmat experienţe la Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul, DInamo şi ”U” Cluj. A jucat pentru un sezon şi jumătate şi în Ungaria, la Debrecen.

Afla mai multe despre: craiovaioan filip 

viewscnt
Articole similare