Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U pregăteşte bomba! Marius Şumudică, aşteptat în Bănie. Discuţiile au fost confirmate de tehnician: ”Sunt în legătură cu cei de la Craiova”

FC U pregăteşte bomba! Marius Şumudică, aşteptat în Bănie. Discuţiile au fost confirmate de tehnician: ”Sunt în legătură cu cei de la Craiova”

FC U Craiova

Comentarii

Odată cu plecarea lui Mutu de la FC U Craiova, Marius Şumudică este dorit de clubul familiei Mititelu. Chiar tehnicianul a confirmat discuţiile cu oltenii.

După înfrângerea din derby-ul Craiovei, Adi Mutu şi-a dat demisia de la FC U. ”Briliantul” a recunoscut că este dezamăgit că astfel s-a încheiat aventura sa în Bănie, dar s-a declarat mulţumit de experienţa dobândită şi de jocul prestat per total de echipa sa, deşi nu şi de rezultate.

După plecarea sa, familia Mititelu vrea să dea o super lovitură. Clubul oltean l-a contactat pe Marius Şumudică, tehnician ce încă este liber de contract după despărţirea de CFR Cluj. Fostul antrenor al Astrei a confirmat discuţiile cu FC U Craiova, dar a afirmat că este departe de a ajunge în Bănie, întrucât ar prefera să antreneze din nou în afara ţării.

FC U pregăteşte bomba! Marius Şumudică, aşteptat în Bănie

Aşa este. Sunt în legatură cu cei de la Craiova, dar sunt departe de a semna acolo. Vorbesc, dar prefer să dau curs ofertelor din străinătate. Nu ajung acum la Craiova”, a declarat Marius Şumudică, conform prosport.ro.

După ce alesese să meargă pe mâna unui tehnician lispit de experienţă, în forma lui Adi Mutu, FC U pare să se fi răzgândit, vrând acum pe cineva cu o anumită vechime pe banca tehnică. Printre variantele oltenilor, dacă nu reuşesc prin minune să îăl convingă pe Şumudică să vină în Bănie, ar fi Eugen Neagoe şi Leo Grozavu.

Afla mai multe despre: fc u craiovamarius şumudicăadi mutu 

viewscnt
Articole similare