Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Viitorul a reluat pregătirile, sub comanda lui Gică Hagi. VIDEO | Cum arată un antrenament în Liga 1, în vremea coronavirusului

FC Viitorul a reluat pregătirile, sub comanda lui Gică Hagi. VIDEO | Cum arată un antrenament în Liga 1, în vremea coronavirusului

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul şi-a reluat, sâmbătă, pregătirea, anunţă site-ul grupării constănţene.

La primul antrenament după o pauză de mai bine de două luni, elevii lui Gică Hagi au respectat regulile privind distanţarea şi s-au pregătit în grupuri de câte patru.

"După o pauză de mai bine de două luni de la ultimul antrenament efectuat pe stadionul Central (12 martie 2020), echipa noastră a reluat pregătirile înaintea disputării ultimelor 12 etape din acest sezon.

În prezenţa managerului tehnic Gheorghe Hagi şi a celorlalţi tehnicieni ai echipei, jucătorii formaţiei noastre au efectuat astăzi primele antrenamente la stadionul propriu, respectând însă normele de siguranţă solicitate de autorităţi pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19. Jucătorii noştri s-au pregătit în grupuri de câte patru, aceste şedinţe de antrenament urmând să continue şi în zilele următoare", se precizează în comunicatul Viitorului.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare