Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Viitorul - FC Voluntari 2-0. Drăguş aduce prima victorie a sezonului pentru trupa lui Gică Hagi

FC Viitorul - FC Voluntari 2-0. Drăguş aduce prima victorie a sezonului pentru trupa lui Gică Hagi

FC Voluntari

Comentarii

Formaţia FC Viitorul a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a treia. Denis Drăguş a făcut diferenţa pentru constănţeni. Intrat în repriza secundă a contribuit la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi şi a marcat golul doi, la capătul unei splendide acţiuni personale

Fără să impresioneze, Viitorul s-a impus în faţa lui FC Voluntari cu 2-0, în penultimul meci al rundei a treia din Liga 1. Vână din penalty şi Drăguş după o splendidă acţiune personală au adus prima victorie a sezonului pentru formaţia lui Gheorghe Hagi.

Afectată de eliminarea din Europa în faţa lui Vitesse, sau poate de ora la care s-a jucat meciul pe o căldură apăsătoare în prima repriză, Viitorul a intrat greu în meci. Prima mare şansă de gol al meciului a aparţinut oaspeţilor, care au ţintit bara prin Bucurică, în minutul 14.

Constănţenii au controlat în mare parte atât prima repriză, cât şi cea de-a doua parte a jocului, dar nu au fost atât de periculoşi la poarta lui Drăghia, cum au fost în primele două runde ale campionatului. Spre deosebire de primele etape însă, luni seara la Ovidiu, Viitorul a câştigat.

A făcut-o în repriza a doua a meciului, când FC Voluntari n-a prea mai ajuns la poarta Viitorului. Doar Laidouni i-a dat ceva emoţii lui Buzbuchi în debutul celui de-al doilea mitan, apoi puştii lui Hagi au pus stăpânire pe meci. Intrările lui Ciobanu şi Drăguş au schimbat jocul ofensiv al gazdelor şi gradul de periculozitate la poarta lui Drăghia.

Primul gol al partidei a venit totuşi târziu, după o acţiune a lui Denis Drăguş şi un şut al lui Ianis Hagi, care a lovit mingea lui Zgrablic în careu. S-a dictat penalty şi Vână a transformat cu ceva noroc. Golul doi a plecat tot din piciorul celui mai în formă jucător al lui Hagi. Drăguş, autor a trei goluri în dubla cu Vitesse şi-a continuat seria şi a marcat cel mai frumos gol al meciului, la capătul unei acţiuni personale de toată frumuseţea.

Primele trei puncte obţinute de Viitorul în noul sezon, formaţie care acum ocupă locul 8 în clasament. Echipa lui Daniel Opriţa rămâne fără victorie după primele trei runde şi etapa viitoare joacă acasă, împotriva campioanei CFR Cluj. 


LIVE VIDEO | FC Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Vână 69, Drăguş 78)

Echipele de start: 

VIITORUL: Buzbuchi - Mladen, Luchin, Ţîru, De Noojer, Vână, Artean, Achim, Hagi (capitan), Voduţ, Măţan
Rezerve: Cojocaru, Ciobanu, Hodorogea, Houri, Dragus, Boboc, Lopes
 
VOLUNTARI: Drăghia, Leasă, Zgrablic, Da Silva, Bucurică, Rauţă, Artabe, Ricardo, Laidouni, Căpăţână, Bălan (capitan)
Rezerve: Petrariu, Szijj, Achim, Belahmeur, Malfleury, Tudorie

FINAL: Viitorul câştigă primul meci al sezonului! 

Min 78: GOOOOOL VIITORUL!! Drăguş marchează la capătul unei acţiuni personale de toată frumuseţea! Formă extraordinară pentru atacantul constănţenilor!

Min 69: GOOOOOOOL VIITORUL!!! Vână transformă lovitura de la 11 metri. Prima dată în acest sezon când Viitorul conduce!

Min 68: Penalty pentru Viitorul! Mingea trimisă de Hagi, loveşte mâna lui Zgrablic. Interesant este că nu Ianis va executa lovitura de pedeapsă, ci Vână

Min 61. Schimbare la Voluntari! Ricardinho îi face loc lui Malfleury

min 59: Şansă de gol pentru Viitorul! Achim centrează, mingea ajunge la Ţîru, dar reluarea lui cu capul este prinsă de Drăghia 

Min 56. Schimbări la Viitorul! Iese Voduţ şi intră Ciobanu. De asemenea Măţan îi lasă locul lui Drăguş

Min 52: Ocazie FC Voluntari! Laidouni scapă în stânga, îşi asează mingea, dar şutul său este respins de Buzbuchi

Min 46: A început repriza a doua!

PAUZĂ

Min 44: Lovitură liberă periculoasă pentru Viitorul! Ianis Hagi execută, dar trimite peste poartă!

Min 37: Şansă de gol pentru Viitorul! Activul Măţan realizează o nouă acţiune individuală, dar şutul său este reţinut de Drăghia.

► După 35 de minute scurse din meci, Viitorul are o posesie de 60% şi şase acţiuni de poartă. Este clar că formaţia lui Gheorghe Hagi domină întâlnirea

Min 33: Ocazie pentru Viitorul! Şutul lui De Noojer este excelent, dar portarul oaspeţilor are o nouă intervenţie foarte bună. Mingea se scurge uşor pe lângă bara din stânga lui Drăghia

Min 26: Ocazie pentru Viitorul!  Achim şutează către poartă, dar mingea ocoleşte ţinta

Min 14: Bară FC Voluntari! Bucurică scapă singur în flancul stâng, intră în careu şi caută colţul lung, dar şutul său şterge bara

Min 5: Artabe a primit primul cartonaş galben al jocului

Min 1: A început meciul!


 

La fel ca în anii trecuţi, Viitorul are un început de campionat sub aşteptări. A pierdut cu Dunărea Călăraşi şi a făcut egal cu Concordia. În etapa a treia joacă pe propriul teren cu FC Voluntari.

LIVE VIDEO | FC Viitorul - FC Voluntari este luni, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1

"Chiar dacă în alţi ani s-a început mai greu, nu vreau acum să mă gândesc la ce va fi la finalul sezonului. Trebuie să ne reglăm şi să începem să câştigăm meciurile" , a declarat Vlad Achim.

LIVE VIDEO | FC Viitorul - FC Voluntari este luni, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1

Nici FC Voluntari nu stă mai bine. Este la egalitate de puncte cu echipa lui Hagi. În primele două etape din noul sezon, echipa pregătită de Daniel Opriţa a pierdut în deplasarea de la Dinamo, apoi a remizat, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1.

Afla mai multe despre: voluntariviitorulvlad achimgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare