Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari a reuşit a doua victorie din acest sezon. Ioan Andone, încântat: ”Am făcut transferuri foarte bune!”

FC Voluntari a reuşit a doua victorie din acest sezon. Ioan Andone, încântat: ”Am făcut transferuri foarte bune!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari, ultimul loc în Liga 1, a reuşit o victorie foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, 2-1 cu Academica Clincei. Ioan Andone spune că echipa arată mult mai bine după deciziile inspirate pe care Voluntari le-a făcut în această iarnă.

FC Voluntari este una dintre echipele care a făcut în această iarnă printre cele mai interesante transferuri. Ilfovenii l-au adus pe Mihai Teja pentru postul de antrenor, în timp ce lotul a fost întărit cu jucători precum Eric, Vlad Morar, Pablo de Lucas sau Alex Paşcanu.

Primul test pentru noua echipă a fost cu Clinceni, o contracandidată la retrogradare. Voluntari s-a impus cu 2-1 şi Ioan Andone - directorul general al clubului - spune că schimbările făcute în această iarnă au transformat echipa mult în bine:

”Extraordinar. Bine, ne aşteptam, am făcut transferuri foarte multe, e un nou antrenor, este un nou început pentru echipă. Noi ne păstrăm şansele, cu punctele acestea avem puţină speranţă pentru salvarea de la retrogradare. Echipa a jucat bine, avem jucători care trebuie să ajungă la acelaşi nivel de pregătire la jucători care au calitate, de la Morar sau Eric, şi eu cred că vom arăta mult mai bine. Este extraordinar pentru noi,  fiindcă am putut câştiga pe terenul Clicneiului.

Meciul a avut multe. Dacă era 2-1 la pauză pentru ei, nu ai de unde să ştii. Am avut ocazii foarte bune şi jocul de atac a fost foarte bun. Mai trebuie lucrat la organizare defensivă a echipei, pentru că şi Clinceiul a avut şansele lor. Noi, în general, nu trebuie să primeşti gol. Dar faza de atac extraordinară. Am avut cât nu am avut ocazii în 10 meciuri. Da, transferurile sunt reuşite. Asta este important pentru noi şi ceilalţi care mai trebuie să vină din urmă cu pregătiurea, adică să ajungă la acelaşi nivel Eric şi Morar, sunt sigur că ne vor ajuta.

Cu Steaua, meciul restanţă, încercăm să acumulăm puncte. Căutăm să acumulăm puncte, încercăm. Steaua este echipă foarte bună, Dinamo ştiu foarte bine plecări, îşi joacă şansa, adică şansele pe care le mai au pentru play-off. Va fi greu, dar noi încercăm să acumulăm puncte”,
a declarat Ioan Andone.


 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare