Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari a transferat un atacant crescut la academia celor de la Borussia Dortmund

FC Voluntari a transferat un atacant crescut la academia celor de la Borussia Dortmund

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a reuşit transferul internaţionalului macedonean Viktor Angelov (26 de ani), legitimat ultima oară în Bosnia, la Siroki Brijeg.

FC Voluntari a anunţat, astăzi, transferul forbalistului Viktor Angelov, născut în Bulgaria, dar care evoluează pentru naţionala Macedoniei de Nord. Atacantul în vârstă de 26 de ani şi-a făcut junioratul la Borussia Dortmund, apoi a evoluat la echipele de seniori ale celor de la Rabotnicki, Metalurg Skopje şi Shkupi din Macedonia de Nord,  Ujpest din ungaria şi Siroki Brijeg din Bosnia-Herţegovina.

Fotbalistul a primit numărul 19 şi se va lupta în formaţia lui Bogdan Andone pentru locul de titular cu spaniolul Jefte Betancor şi tinerii Alexandru Stoica (20 de ani) şi Adelin Voinescu (22 de ani). 

Viktor Angelov are un meci pentru naţionala Macedoniei de Nord, în 2015, în amicalul pierdut în faţa Libanului, scor 0-1, unde a bifat ultimele 13 minute.

Cel mai bun sezon al lui Angelov l-a avut în tricoul celor de la Rabotnicki, unde, în 15 etape, a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase de gol. Performarnţă ce i-a adus transferul în Ungaria, la Ujpest.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare