Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari are un lider adevărat: ”Nici nu se discută! Eu sunt doar subalternul, colonelul lui!”

FC Voluntari are un lider adevărat: ”Nici nu se discută! Eu sunt doar subalternul, colonelul lui!”

FC Voluntari

Comentarii

Ionuţ Balaur, căpitanul ilfovenilor, a mărturisit la finalul partidei câştigate de FC Voluntari cu FC Hermannstadt, că echipa sa a găsit un adevărat lider în Gabriel Tamaş.

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 51.

Ilfovenii trec printr-o perioadă foarte bună, iar fundaşul Ionuţ Balaur consideră că echipa sa şi-a găsit liderul din vestiar. Este vorba despre Gabriel Tamaş, experimentatul fundaş adus de FC Voluntari de la Universitatea Cluj:

”Cu siguranţă că venirea lui a contat, pentru că e un om de vestiar, un om care ştie să ţină vestiarul, atât cu muncă, cât şi cu glume. E liderul vestiarului şi e normal să fie cu atâta experienţă. Nici nu se discută, el e liderul nostru. (n.r Dar tu eşti căpitanul) Sunt subalternul, sunt colonelul lui. Chiar dacă eu port banderola pentru că sunt mai vechi, dar el e liderul nostru.” a spus Balaur, la finalul jocului. 

Afla mai multe despre: ionuţ balaurgabriel tamaş 

viewscnt
Articole similare