Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari are un nou antrenor! Tehnicianul, dat afară de o adversară din play-out, a semnat până la finalul sezonului viitor

FC Voluntari are un nou antrenor! Tehnicianul, dat afară de o adversară din play-out, a semnat până la finalul sezonului viitor

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari a anunţat că Liviu Ciobotariu a devenit noul antrenor al echipei. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022 şi îl înlocuieşte pe Bogdan Andone.

Aşa cum anunţa Telekom Sport în cursul zilei de vineri, Liviu Ciobotariu a devenit noul antrenor al lui FC Voluntari. După cele trei înfrângeri consecutive, cu Dinamo, Hermannstadt şi FC Argeş, conducerea clubului ilfovean a ales să înceteze colaborarea cu Bogdan Andone.

FC Voluntari are un nou antrenor!

Ciobotariu va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare, în următoarele trei etape. Până la finalul sezonului, FC Voluntari mai are meciuri cu Chindia Târgovişte, Astra Giurgiu şi UTA Arad.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani îi va avea în componenţa staff-ului său pe Adrian Iordache, antrenor secund, Alessandro Caparco, antrenor cu portarii si Lucian Păun, preparator fizic.

În cariera de antrenor, Liviu Ciubotariu a mai fost ,pe rând, la cârma echipelor: FC Naţional, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo Bucureşti, CSMS Iaşi, FC Vaslui, FCM Târgu Mureş, Al Faisaly, A-l Ta'ee, FC Botoşani, Echipa Naţională a Libanului şi FC Hermannstadt.

Ciobotariu îl înlocuieşte pe Bogdan Andone, care a fost instalat la cârma echipei la sfârşitul lunii decembrie a anului 2020. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a condus echipa în 21 de partide, bilanţul său însumând şase victorii, şase rezultate de egalitate şi nouă înfrângeri.

 

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1fc voluntariliviu ciobotariuantrenor nou voluntari 

viewscnt
Articole similare