Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari, eliminată de Hermannstadt în Cupa României: ”Dacă jucăm aşa şi cu Dinamo, mai bine nu ne prezentăm”

FC Voluntari, eliminată de Hermannstadt în Cupa României: ”Dacă jucăm aşa şi cu Dinamo, mai bine nu ne prezentăm”

Cupa României

Comentarii

FC Voluntari a fost eliminată de Hermnnstadt din optimile Cupei României după ce a pierdut cu 3-0. Dinu Todoran, antrenorul echipei ilfovene, spune că este total nemulţumit de jucătorii săi.

FC Voluntari a pierdut la scor meciul cu Hermannstadt, din optimile Cupei României. Dinu Todoran spune că şi-a dorit să meargă în sferturi, dar jucătorii săi au prins o zi foarte slabă:

”Astăzi, a fost cel mai slab joc al nostru. Noi am vrut să ne calificăm, dacă nu vroiam să ne calificăm, aduceam copiii de la Academie. Trebuie să ne revenim cât mai repede, pentru că ne aşteaptă luni un meci foarte greu cu Dinamo. Sunt foarte supărat pentru ce am arătat astăzi. La jocul pe care l-am practicat astăzi nu puteam să rezolvăm ceva”, a declarat Dinu Todoran.

Pentru Voluntari urmează meciul cu Dinamo, în campionat, iar Todoran îşi face griji, deşi ”câinii” sunt şi ei într-o criză profundă - fără victorie în ultimele şapte partide din Liga 1:



”Cu Dinamo trebuie să adunăm rândurile, nu am făcut nimic bine, să vedem, ce am greşit şi nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că Dinamo a terminat turul pe loc de baraj. Este o echipă foarte bună, o echipă cu jucători buni, dar dacă practicăm jocul de astăzi nu avem nicio şansă. Dacă facem jocul de astăzi mai bine nu ne prezentăm”, a mai spus Todoran.

Afla mai multe despre: fc voluntarihermannstadtcupa romanieidinu todoran 

viewscnt
Articole similare