Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Voluntari s-a simţit jignită de vorbele lui Mihai Chirică şi a răspuns pe măsură: „Clubul pe care îl păstoriţi nu a atins performanţele noastre”

FC Voluntari s-a simţit jignită de vorbele lui Mihai Chirică şi a răspuns pe măsură: „Clubul pe care îl păstoriţi nu a atins performanţele noastre”

Superliga

Comentarii

Mihai Chirică, primarul Iaşiului, s-a arătat vizibil afectat de rezultatele echipei sale în meciurile disputate cu FC Voluntari şi Chindia. În opinia lui Chirică, acestea sunt echipe prea mici, mai exact: „sunt formaţii care gravitează în jurul unor oraşe”.

Ce a spus Mihai Chirică despre Voluntari&Chindia

Le arăt că şi eu ştiu să iau bătaie de la Voluntari de la Chindia tot felul de astea de echipe că mă uit pe hartă şi mă doare capul şi spun bă eram bunişor la geografie dar nu pare a fi nicio capitală de nicio regiune sau oraş mare, sunt nişte comune care gravitează în jurul unor capitale sau oraşe mai mari şi totuşi când îi prind pe moldovenii ăştia vrednici îi ard de le sună apa în cap!

Răspunsul celor de la FC Voluntari nu s-a lăsat aşteptat.

„Rasfoind bogata presa online cu tematica sportiva din Romania ne-a frapat titlul aparut pe platforma gsp.ro: "Ne ard toate comunele din ţară”- un articol in care primarul municipiului Iasi facea trimitere peiorativ la echipa noastra- FC Voluntari. Faptul ca ati pierdut cu 4-0 partida cu FC Voluntari nu trebuie sa constituie o surpriza pentru dumneavoastra, deoarece clubul ce reprezinta orasul pe care-l pastoriti, iar aici facem referire atat la cel fondat in 1945 cat si la cel nou reinfiintat in 2010 ,nu au atins performantele clubului FC Voluntari, promovari succesive din liga 4 in Liga 1, castigarea Cupei si a Supercupei Romaniei, mentinerea 6 sezoane consecutive pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sigur nu cunoaste distinsul primar al Iasului faptul ca in Voluntari avem 2000 de sportivi legitimati si ca avem echipe in prima liga la baschet masculin si volei feminin. Noi la Voluntari suntem oameni modesti si nu dorim sa insiruim acum si aici performantele extraordinare obtinute de altletii nostri in sporturi individuale. Nu vrem sa intrăm in contradictie cu edilul orasului care reprezinta capitala Moldovei tocmai ca noi voluntarenii avem un respect deosebit pentru orasul celor sapte coline, doarece de mai bine de 15 ani in mod organizat intre 7000-10.000 de pelerini vin in mod organizat la moastele Preacuvioasei Parascheva.

    Domnule primar, va respectam pe dumneavoastra, pe cetatenii Iasului, admiram orasul teiului lui Eminescu, dar va rugam, indiferent de starea de nervozitate pe care o aveti la adresa echipei Politehnica Iasi, sa ne respectati, pentru ca nu-i asa, va suntem parteneri de competitie”, s-a arătat în comunicatul oficial postat pe reţelele de socializare de ilfoveni.

Iaşiul a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 1-1, în etapa cu numărul 16 din Liga I, şi a fost învinsă cu 4-0 de FC Voluntari, anul trecut, în runda a 10-a.
Iaşiul este pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar 15 puncte şi riscă retrogradarea în eşalonul secund.

Afla mai multe despre: mihai chirica 

viewscnt
Articole similare