Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCM Bacău revine în fotbalul românesc? Anunţul zilei: „Ofer gratuit palmaresul şi sigla, cu două condiţii”

FCM Bacău revine în fotbalul românesc? Anunţul zilei: „Ofer gratuit palmaresul şi sigla, cu două condiţii”

Fotbal intern

Comentarii

Sunt şanse mari ca FCM Bacău să revină în fotbalului românesc. Vestea a fost dată chiar ieri în urma unei postări pe reţele de socializare.

Sergiu Sechelariu, politician şi om de afaceri extrem de cunoscut în Bacău, a anunţat condiţiile în care ar fi dispus să cedeze gratuit sigla şi palmaresul defunctei FCM Bacău. Conform celor spuse de Sechelariu, el ar fi dispus să ofere palmaresul şi sigla dacă municipalitatea ar ajuta echipa să revină in Liga I şi dacă, la final, s-ar recunoaştere meritele lui Dumitru Sechelariu, fratele său, care a fost ani buni finanţatorul clubului. 

La una din şedinţele consiliului local, domnul primar Stanciu-Viziteu a făcut menţiunea ca suporterii echipei FCM Bacău şi municipalitatea ar dori sigla şi palmaresul acesteia.  Mă bucură faptul că există interes pentru a reabilita această echipă istorică a Bacăului, iar din acest motiv voi ajuta cu drag la efectuarea demersurilor în această privinţă. 

 Chiar dacă această echipă nu a mai avut un meci oficial in campionat din anul 2012 si a fost desfiinţată in 2014, a produs foarte multe bucurii in randurile suporterilor băcăuani cât timp a activat. 

 Mă gândesc numai la bucuria băcăuanilor când în 1998 FCM Bacău obţinea trofeul Cupa Ligii  sau a perioadei dintre anii 1998-1999, când a avut un record de 13 meciuri in care nu a fost învinsă ajungând in primele cinci echipe europene la acest capitol. 

 Ea clasându-se mereu în primele locurile ale campionatelor interne de fotbal atât la juniori cât şi la seniori. 

 Pe această cale, deoarece sunt un susţinător al sportului în general şi susţin strategiile pentru a reînvia mai ales fotbalul băcăuan doresc să fac unele clarificări!

Ofer cu titlu GRATUIT - municipalităţii (Primăriei Bacău) atât Palmaresul cât şi Sigla Fcm Bacău cu două condiţii: 

1) Municipalitatea să aducă in prima divizie echipa de fotbal pentru ca suporterii acesteia să fie mândri iar de numele FCM Bacău şi fac această menţiune deoarece in diviziile secunde nu are ce să facă cu ele. 

2) Următorul aspect şi poate cel mai important, fără de care nu am fi avut această performanţă este recunoaşterea activităţii lui Dumitru Sechelariu, care a condus această echipă in vremuri tulburi şi care după cum aţi văzut şi azi, fără un om care să susţină sportul rege nu se poate face performanţă. Am ajutat în trecut echipa FCM Bacău , alături de fratele meu Dumitru Sechelariu, şi o voi face mereu deoarece trăirile bacăuanilor au fost si vor fi mereu pe primul loc“, a fost mesajul postat de Sergiu Sechelariu.

  • 2014 este anul in care s-a desfiinţat FCM Bacău

Afla mai multe despre: fcm bacăusergiu sechelariudumitru sechelariu 

viewscnt
Articole similare