Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a anunţat când va fi prezentat noul antrenor. Ce se întâmplă cu Vergil Andronache: "Şi-a câştigat acest drept!"

FCSB a anunţat când va fi prezentat noul antrenor. Ce se întâmplă cu Vergil Andronache: "Şi-a câştigat acest drept!"

FCSB

Comentarii

Narcis Răducanu, directorul sportiv de la FCSB, a anunţat când va fi prezentat oficial noul antrenor al vicecampioanei României. Totodată, el a spus şi care va fi soarta interimarului Vergil Andronache.

Fie că este vorba despre Bogdan Vintilă sau Ionuţ Badea, lucrurile se lămuresc vineri: "Mâine dimineaţă la ora 10:15 vor organiza o conferinţa de presă în care vom prezenta noul antrenor", a punctat Răducan la Pro X. 

Noul director sportiv de la FCSB a dezvăluit şi ce se întâmplă cu Vergil Andronache: "Domnul Andronache va rămâne în cadrul clubului. Eu cred că îşi doreşte să rămână secund, şi-a câştigat acest drept, de a rămâne la FCSB".

Oficialul roş-albastru a vorbit şi despre "dubla" cu Vitoria Guimaraes, după ce meciul tur s-a încheiat la egalitate, 0-0: "Au alergat extrem de mult şi ne-am ridicat la înălţimea adversarului şi asta ne dă speranţe. A doua repriză ei ne-au dominat. Avem o şansă, ei vor ieşi la atac, ceea ce ne convine. Trebuie să jucăm speculativ acolo. Astăzi am demonstrat că putem forma un grup, am văzut efortul lor".

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. În minutul 3, un gol marcat de Planic a fost anulat pentru ofsaid. Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.

Afla mai multe despre: narcis raducanfcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare