Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru meciul cu CFR Cluj. Care sunt preţurile pentru partida de pe Arena Naţională

FCSB a anunţat preţurile biletelor pentru meciul cu CFR Cluj. Care sunt preţurile pentru partida de pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat că biletele pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 23 ianuarie, (20:00 – Arena Naţională), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro. Preţurile acestora sunt între 20 şi 100 de lei.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

  • PELUZĂ - 20 LEI
  • TRIBUNA 2 - 35 LEI
  • VIP 3 - 50 LEI
  • VIP 2 - 75 LEI
  • VIP 1 - 100 LEI

FCSB a anunţat că le oferă fanilor posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4). E-ticketele pot fi achiziţionate până în ziua meciului, la ora 12:00.

De asemenea, persoanele care doresc să achiziţioneze online bilete clasice, livrate prin curier, o vor putea face până pe 19 ianuarie, la ora 12:00.

Programul caselor de bilete de la Arena Naţională va fi anunţat săptămâna viitoare.

Conform noului protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat şi în cazul reprezentanţilor mass media):

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

- Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare