Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a anunţat staff-ul tehnic al lui Bogdan Vintilă! Vergil Andronache, păstrat de Becali. Ce funcţie va ocupa

FCSB a anunţat staff-ul tehnic al lui Bogdan Vintilă! Vergil Andronache, păstrat de Becali. Ce funcţie va ocupa

FCSB

Comentarii

La puţin timp după instalarea pe banca tehnică, FCSB a anunţat staff-ul pe care îl va avea la dispoziţie Bogdan Argeş Vintilă.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a condus vineri primul antrenament şi va avea un staff format din Vergil Andronache (antrenor secund), Dacian Nastai (analist video), Marius Dima (preparator fizic) şi Marius Popa (antrenor cu portarii).

Aşadar, Gigi Becali şi-a ţinut promisiunea şi l-a păstrat la echipă pe Vergil Andronache, care a condus echipa după demisia lui Bogdan Andone. 

BOGDAN VINTILĂ ESTE NOUL ANTRENOR DE LA FCSB

Vintilă s-a născut la 27 februarie 1972, în Bucureşti şi a evoluat ca portar. A început fotbalul la Metalul Bucureşti, de unde a ajuns la Steaua Bucureşti, însă a debutat ca senior pentru FC Argeş Piteşti, la care a evoluat în trei perioade (1993-1995, 1996-1999, 2005-2007). A trecut pentru un sezon pe la Rapid Bucureşti, iar între 2000 şi 2003 a apărat la FC Naţional. În sezonul 2003-2004 a evoluat la Bursaspor, sub conducerea lui Gheorghe Hagi, iar finalul carierei l-a găsit la Concordia Chiajna, pentru care a apărat între 2007 şi 2009. De asemenea, a jucat de cinci ori pentru echipa naţională a României, în 2002.

Ca antrenor, acesta a început ca secund al lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, apoi a fost secund şi, mai apoi, antrenor principal la FC Viitorul. Au urmat Romania U17, FC Voluntari, Metaloglobus Bucureşti şi Astra Giurgiu, la ultima echipă fiind antrenor secund al lui Marius Măldărăşanu.

Argumentul principal pentru care a fost adus la FCSB este că tehnicianul roş-albaştrilor are filosofia lui Gică Hagi, a explicat Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a dezvăluit că înaintea numirii s-a consultat şi cu Florin Tănase, căpitanul echipei. 

Vintilă va debuta pe bancă în meciul de la Mediaş, apoi va merge în Portugalia pentru manşa decisivă de calificare în grupele Europa League. Latifundiarul din Pipera nu îşi face emoţii în privinţa returului cu lusitanii. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsbgigi becaliandronache 

viewscnt
Articole similare