Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a avut de ales între Bălgrădean şi un portar străin din Liga 1. Caparco recunoaşte: "Are şi domnul Becali dreptate, că era jucător român"

FCSB a avut de ales între Bălgrădean şi un portar străin din Liga 1. Caparco recunoaşte: "Are şi domnul Becali dreptate, că era jucător român"

FCSB

Comentarii

Actualul antrenor cu portarii de la FC Voluntari, Alessandro Caparco (37 de ani), a ratat şansa carierei în 2018, atunci când ar fi putut ajunge la FCSB. Atunci, actuala vicecampioană a avut de ales între italian şi Cristian Bălgrădean.

FCSB a încercat să-i găsească un înlocuitor pe măsură lui Florin Niţă, cel care a plecat la Sparta Praga. Cristian Bălgrădean a avut evoluţii bune la echipa lui Gigi Becali, dar portarul i-a enervat pe cei din conducere, după ce a semnat, fără să-i anunţe, cu CFR Cluj, fiind în ultimele şase luni de contract. 

Gigi Becali a avut de ales între Cristian Bălgrădean şi Alessandro Caparco 

Alessandro Caparco se află pe lista celor mai logevivi fotbalişti străini din fotbalul românesc. Italianul a venit în 2010 la ASA Târgu Mureş, iar cu cea mai importantă şansă s-a întâlnit opt ani mai târziu. 

În acea perioadă, Caparco îşi disputa locul de titular la Concordia Chiajna cu Cristian Bălgrădean. Gigi Becali a intrat pe fir pentru a-l aduce pe unul singur la FCSB, iar portarul român a fost alesul. 

"Înainte să se ducă Bălgrădean, a fost o discuţie. Are şi domnul Becali dreptate, că era jucător român. Din păcate, nu s-a cocnretizat. Chiar mi-aş fi dorit să ajung la o echipă ca Steaua (n.r. - FCSB). Eram la Chiajna şi nu era loc şi pentru mine, şi pentru Bălgrădean. Preşedintele ne-a spus că trebuie să renunţe la unul dintre noi. 

Am avut posibilitate la Astra sau Steaua (n.r. - FCSB). Puteam să stricăm o prietenie dacă rămâneam amândoi", a declarat fostul portar italian. 

  • Peste 150 de meciuri a bifat în carieră actualul antrenor cu portarii de la FC Voluntari. 
 

Afla mai multe despre: alessandro caparcofcsbcristian balgradean 

viewscnt
Articole similare