Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a comis-o! Cu cine ar fi jucat în turul al treilea preliminar Conference League. Karagandy poate da lovitura acum

FCSB a comis-o! Cu cine ar fi jucat în turul al treilea preliminar Conference League. Karagandy poate da lovitura acum

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată de Şahtior Karagandy în al doilea tur preliminar din Conference League. Ar fi jucat în următorul tur contra celor de la Kolos Kovalivka.

FCSB a ratat o şansă uriaşă. Cu cine ar fi jucat în al treilea tur preliminar Conference League

Clubul din Ucraina a fost direct calificat în turul 3 preliminar, după ce sezonul trecut a terminat pe locul 4 în prima ligă din Ucraina. Kolos Kovalivka este un club care a luat naştere din 2012, dar a devenit profesionist de abia în 2015 şi a putut să evolueze în al treilea eşalon al fotbalului din Ucraina. Echipa a promovat încă din primul an în Liga 2, unde a petrecut 3 sezoane. 

Adversara lui Karagandy a ajuns în prima ligă de abia în 2019 şi a obţinut chiar din primul sezon rezultate bune, reuşind să termine pe locul 6. Kolos Kovalivka bifează a doua participare în cupele europene, iar sezonul trecut a ajuns până în turul 3 preliminar UEFA Europa League, unde a fost învinsă de HNS Rijeka, 0-2 după 120 de minute de joc.

Echipa din Ucraina are un lot evaluat pe Transfermarkt în valoare de 9.750.000 de euro, acesta fiind net inferior faţă de cel al FCSB-ului care are o valoare de 31.150.000 de euro. Cel mai bine cotat jucător de la echipa din Ucraina este este mijlocaşul ofensiv Anatoliy Nuriev, care a fost transferat chiar în această vară pentru suma de 900.000 de euro.

Turul al treilea din Conference League se joacă la 5 august, în deplasare, şi la 12 august.    

Afla mai multe despre: fcsb-conference league- kolos kovalivka 

viewscnt
Articole similare