Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a decis: fostul atacant din Premier League are ”uşa închisă”! S-au plătit 10.000.000 de euro în schimbul său | EXCLUSIV

FCSB a decis: fostul atacant din Premier League are ”uşa închisă”! S-au plătit 10.000.000 de euro în schimbul său | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a sucit, astăzi, şi a declarat că nu mai vrea un atacant, ci sunt şanse să aducă chiar doi.

Andrea Compagno are oferte din Arabia Saudită şi Italia, iar în această iarnă are şanse foarte mari să părăsească echipă.

În consecinţă, FCSB-ul are nevoie de un nou vârf titular, dar şi de o rezervă, capabilă să intre la nevoie. Aşadar, staff-ul celor de la FCSB analizează cu atenţie posibilităţile, înainte de a lua decizia finală.

Ally Samatta nu vine la FCSB

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că nu se pune problema ca Ally Samatta, internaţional din Tanzania, să vină la echipă în iarnă, în ciuda tuturor zvonurile.

Şeful de la FCSB a lăsat de înţeles că Samatta nu mai este jucătorul care se transfera în Premier League, în urmă cu câţiva ani, şi nu merită efortul financiar.

  • 10 meciuri a bifat Samatta pentru PAOK, în campionat, cu 2 goluri şi pasă decisivă: 5 meciuri titular, 5 meciuri rezervă utilizată pe final.

Sunt discuţii, dar nu am cum să spun mai multe. E vorba despre un atacant şi despre un inter. Nu e un atacant din zona Marocului, Tunisiei.

Cum nu e vorba nici despre atacantul de la PAOK, Samatta, nu ştiu cum. (n.r - Panduru: E bun Samatta). A fost bun! A fost la Brugge parcă.

Ideea e în felul următor, doar două exemple ca oamenii să înţeleagă că jucătorii pot uita fotbalul: Eden Hazard a terminat-o cu fotbalul înainte de a împlini 30 de ani. Un alt exemplu şi mai grăitor: Romelu Lukaku. Nu a putut să joace prin Anglia, a venit la Inter - două sezoane senzaţionale. Pur şi simplu sunt jucători care cad. A jucat doi ani la Inter, a plecat un an în Anglia, s-a întors şi nu a jucat nimic”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cine este Ally Samata?

Ally Samatta este un atacant ajuns la 30 de ani, cu un CV foarte interesant. În prezent joacă la PAOK Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Atacantul a început fotbalul în ţara natală, la African Lyon, iar în 2010 s-a transferat la Simba FC.

În 2011, Samatta se transfera în Republica Democratică Congo, la TP Mazembe, pentru 70.000 de euro, iar la patru ani şi jumătate distanţă, era vândut la Genk, pentru 800.000 de euro.

Samatta a impresionat în Belgia, la Genk, iar după alte patru sezoane avea să fie vândut din nou, în Premier League, la Aston Villa, pentru 10.500.000 de euro.

După experienţa nu tocmai reuşită la Aston Villa, Samatta a mai evoluat pentru Fenerbahce, Antwerp, Genk, din nou Genk şi din nou Fenerbahce, ca în vara lui 2023 să semneze cu PAOK Salonic.

  • 24 de goluri în toate competiţiile a înscris Samatta, în ultimele trei sezoane şi jumătate, la Aston Villa, Fenerbahce, Antwerp, Genk şi PAOK.

Afla mai multe despre: ally samattamihai stoicapaoktanzaniaaston villa 

viewscnt
Articole similare