Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a deschis lista de transferuri! El este jucătorul pe care Becali oferă 250.000 de euro

FCSB a deschis lista de transferuri! El este jucătorul pe care Becali oferă 250.000 de euro

FCSB

Comentarii

Vicecampioana României deja îşi face planurile pentru ce jucători să aducă la echipă odată cu deschiderea perioadei de transferuri.

FCSB are mai multe nume pe listă, dar Gigi Becali e decis să facă o ofertă clară celor de la Sepsi pentru Adrian Rus. Fotbalistul de 22 de ani de la Sepsi l-ar ajuta nemaipomenit pe Dică, mai ales că echipă suferă serios la capitolul fundaşi centrali. Chiar şi aşa, internaţionalul de tineret nu ar veni ca titular la FCSB.
 
Ar avea concurenţă serioasă cu Planici şi Bălaşa, dar chiar şi cu Momcilovici, reprofilat din fundaş stânga în central de Dică. Rus evoluează la Sepsi, însă drepturile asupra transferului său sunt deţinute de Akademia Puskas , un club din Ungaria. Maghiarii vor în jurul a 250.000 de euro pentru stoper.
 
Chiar şi la ultima conferinţă a FCSB, înaintea meciului de la Iaşi, Dică declara: "Ne trebuie doi jucători noi în iarna asta. Apărători trebuie să aducem, neapărat! Aţi văzut cu toţii câte improvizaţii a trebuit să facem pentru că au lipsit doi, trei fundaşi".

Afla mai multe despre: adrian rustransferfcsbsepsiinteresdicabecali 

viewscnt
Articole similare