Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a făcut primul transfer pentru noul sezon! "E foarte mulţumit! Îl văd la Dortmund peste doi ani!" Cât plăteşte Becali

FCSB a făcut primul transfer pentru noul sezon! "E foarte mulţumit! Îl văd la Dortmund peste doi ani!" Cât plăteşte Becaligalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB a perfectat primul trasnfer pentru primul sezon, după ce a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul albanez Kamer Qaka, de la CSM Poli Iaşi.

Qaka a bătut palma cu trupa roş-albastră, iar Becali urmează să achite 450.000 de euro în schimbul fotbalistului care a impresioant în acest sezon la Iaşi. Pe lângă suma de bani, CSM Poli Iaşi va păstra şi 15% dintr-un viitor transfer al jucătorului de 23 de ani.

VEZI AICI O GALERIE FOTO

Informaţia a fost confirmată şi de agentul lui Qaka, Arcadie Zaporojanu, care spune că, pe lângă interesul arătat de echipele din Liga 1, mijlocaşul a fost dorit şi de campioana Rusiei, Lokomotiv Moscova.

"Kamer Qaka este mulţumit de pasul făcut, este important că va juca la un club puternic şi va evolua în cupele europene. Este un alt nivel. Dacă va juca bine în primii doi ani din cei cinci, îl văd peste doi ani la Dortmund sau Dinamo Kiev, echipe cu care am discutat şi în ultima perioadă pentru Qaka. Şi cu antrenorul de la Lokomotiv Moscova am discutat, dar oferta de la Gigi Becali a venit mai rapid, iar clubul din Copou are nevoie de bani pentru a ieşi din impasul financiar. Suma de transfer este de 375.000 de euro plus TVA şi un procent de 15 la sută dintr-un transfer ulterior", a declarat agentul Arcadie Zaporojanu pentru ProSport.

Afla mai multe despre: qakatransferfcsbiasibecali,  

viewscnt
Articole similare