Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a făcut un antrenament fizic de 30 de minute pe stadionul din Voluntari

FCSB a făcut un antrenament fizic de 30 de minute pe stadionul din Voluntari

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a programat, în locul meciului amânat cu FC Voluntari, un antrenament fizic de 30 de minute, sâmbătă seară, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, informează fcsb.ro.

Partida FC Voluntari – FCSB a fost amânată din cauza ploii torenţiale care a făcut ca terenul să devină impracticabil.

“Meciul va fi programat într-o dată care va fi anunţată ulterior. Până atunci, FCSB se va deplasa luni seara la Iaşi, unde o va întâlni marţi, începând cu 20:30, pe FC Politehnica Iaşi”, se arată pe site-ul grupării bucureştene.

FC Voluntari a anunţat amânarea partidei din cauza vremii nefavorabile şi terenului impracticabil şi a precizat că biletele cumpărate pentru sâmbătă seară rămân valabile.

Şi LPF a făcut un anunţ cu privire la meciul de la Voluntari: “Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi”.

Afla mai multe despre: fcsbfc voluntari 

viewscnt
Articole similare