Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a fost de acord să cedeze un jucător în Rusia. EXCLUSIV | ”Ne-a mirat oferta”. Câţi bani va primi

FCSB a fost de acord să cedeze un jucător în Rusia. EXCLUSIV | ”Ne-a mirat oferta”. Câţi bani va primi

Superliga

Comentarii

FC Voluntari l-a vândut le Alex Tudorie la Arsenal Tula şi Ioan Andone a dezvăluit la Telekom Sport suma pe care au plătit-o ruşii în schimbul atacantului de 23 de ani.

FC Voluntari a rămas în această vară fără unul dintre cei mai importanţi jucători. Pe adresa clubului a venit o ofertă de la Arsenal Tula - locul 6 anul trecut în Rusia - şi ilfovenii au acceptat-o, deşi suma nu era mare. Ioan Andone a dezvăluit că FC Voluntari a primit 250.000 de euro pentru Alex Tudorie, dar FCSB avea 50% din drepturile federative ale jucătorului. Clubul a acceptat această sumă deoarece Tudorie mai avea doar un an de contract:


”E de admirat şi de apreciat. A venit după o accidentare groaznică, după o pauză de 8 luni, după două operaţii la genunchi şi a dat 11 goluri. Ne-a mirat oferta. A venit oferta, al la anul termina contractul, noi îl deţineam în coproprietate cu Steaua. Am primit 250 de mii de euro, o sumă bună”, a dezvăluit Ioan Andone la Telekom Sport.

În vârstă de 23 de ani, Alex Tudorie a fost împrumutat în 2016 de FCSB la FC Voluntari. Ulterior, l-a cedat definitiv, fără să primească vreun ban în schimb, dar a păstrat 50% dintr-un eventual transfer.

Afla mai multe despre: alex tudoriefc voluntari 

viewscnt
Articole similare