Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a încasat deja banii de la noul sponsor. Despre ce sumă este vorba

FCSB a încasat deja banii de la noul sponsor. Despre ce sumă este vorba

FCSB

Comentarii

În conturile FCSB-ului au intrat deja banii din noul contract de sponsorizare pe care echipa lui Gigi Becali l-a semnat.

FCSB a rămas fără sponsorul principal, City Insurance, care a intrat în faliment, dar este în continuare un brand căutat de marile companii.

Recent, echipa lui Gigi Becali a semnat un nou contract de sponsorizare şi în conturile clubului au intrat deja banii.

Câţi bani a încasat FCSB de la noul sponsor

În urmă cu mai puţin de o lună, şefii FCSB-ului au reuşit să încheie un nou contract de sponsorizare. Este vorba despre o colaborare cu italienii de la Walter Tosto, cel mai mare producător de tancuri industriale, din Europa.

Walter Tosto are multe afaceri şi în România şi oficialii diviziei de la noi din ţară au ajuns la concluzia că vizibilitatea companiei ar putea creşte şi mai mult printr-o asociere cu FCSB.

Potrivit gsp.ro, noul sponsor al FCSB-ului a virat deja banii în contul clubului. Prin acest contract, echipa lui Gigi Becali primeşte 300.000 de euro pe an şi italienii au fost de acord să achite acum toţi banii deodată.

Walter Tosto, noul sponsor principal al FCSB-ului?

În prezent, logo-ul Walter Tosto se regăseşte pe mânenca stângă a tricoului de joc, pe partea din faţă. Însă acesta ar putea deveni mult mai vizibil şi sunt negocieri în acest sens.

Walter Tosto ar urma să ”coboare” pe pieptul tricourilor şi să devină astfel sponsor oficial, loc lăsat liber de intrarea în faliment a celor de la City Insurance.

”Printre cei interesaţi sunt şi unii care fac nişte cazane”, a spus Gigi Becali, cu referire la cei de la Walter Tosto.

Negocierile sunt în toi, mai ales că Gigi Becali şi-ar dori să obţină 1,5 milioane de euro/sezon pentru poziţia de sponsor principal.

Companie înfiinţată în Italia, Walter Tosto a pătruns şi pe piaţa din România şi îşi are sediul în Berceni, foarte aproape de cantonamentul FCSB-ului.

Anul trecut, Walter Tosto România a avut venituri totale de 96,7 milioane de lei (aproximativ 20 de milioane de euro) şi a declarat un profit net de 850.000 lei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare