Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a intrat în criză şi schimbă din mers obiectivul: „Nu se mai leagă nimic... Ne dorim să câştigăm Cupa” | VIDEO

FCSB a intrat în criză şi schimbă din mers obiectivul: „Nu se mai leagă nimic... Ne dorim să câştigăm Cupa” | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat cu stângul în play-off. A făcut doar egal la Botoşani, scor 2-2 şi a rămas doar cu o singură victorie în acest an. În urma acestui rezultat, roş-albaştrii au acumulat 23 de puncte şi sunt pe locul 3, la trei lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

O victorie, trei remize şi două înfrângeri, acesta este bilanţul lui FCSB în 2020. Prin urmare, echipa lui Vintilă este în pericol să nu piardă doar titlul, dar şi podiumul în Liga 1. Prin urmare, sezonul nefast al roş-albaştrilor ar putea fi salvat de câştigarea Cupei României, trofeu pe care nu l-au mai cucerit din 2015.

FCSB este calificată în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde va juca pentru calificarea în careul de aşi contra lui Hermannstadt. Partida e programată joi, 5 martie, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1. 

„Pierdem teren, dar nu ştiu ce e cu noi, nu se mai leagă nimic de noi, dar trebuie să trecem peste perioada asta. Eu cred că o să urmeze următoarele meciuri cu victorii şi o să fim o echipă foarte bună, cum am fost şi înainte să se  termine anul. 

Eu cred că putem să formăm o echipă, dar ne mai trebuie puţină organizare şi cu jocurile o să devenim o echipă puternică.

Trebuie să le reglăm cât mai repede, dar suntem jucători de valoare, trebuie să jucăm în echipă, să ne ajutăm unul pe celălalt şi la finalul meciului să fim victorioşi. 

(Despre Cupa României)
Ne dorim să câştigăm Cupa, acesta e al doilea obiectiv, după câştigarea campionatului”
, a declarat Olimpu Moruţan la finalul meciului FC Botoşani - FCSB, scor 2-2.

Afla mai multe despre: fcsbbotosanimorutancupaliga 1 

viewscnt
Articole similare